Ivo Josipović i supruga Tatjana Josipović.
 Maja Jurovic
Zaljubljeni na špici

Od zagonetnog gledanja do braka dugog 30 godina: Tatjana i Ivo Josipović uživali na piću u centru grada

Bivši hrvatski predsjednik Ivo Josipović i njegova supruga Tatjana sjeli su na piće u centru Zagreba, pokazavši da obožavaju provoditi vrijeme zajedno. Njihova ljubav počela je na fakultetu kojeg su oboje pohađali da bi se razvila u odnos pun podrške i razumijevanja.

Sunčan, ljetni dan izmamio je na zagrebačku špicu čak i one koje tamo ne možemo tako često vidjeti. Bivši hrvatski predsjednik, sveučilišni profesor i kompozitor Ivo Josipović sa suprugom Tatjanom, inače profesoricom na pravnom fakultetu u Zagrebu, izašao je na piće.

Spica / Zagreb 11.07.2020. / foto: Maja Jurovic / Ivo Josipovic i supruga Tatjana
Maja Jurovic
Ivo Josipović i supruga Tatjana Josipović.

Iako baš nisu bili raspoloženi za fotografiranje, uživali su u međusobnom društvu i čavrljanju, ležerno odjeveni. Dok je Ivo bio u prepoznatljivoj plavoj košulji, Tatjana je nosila elegantnu ljetnu haljinu na točkice i crvenu torbu.

Spica / Zagreb 11.07.2020. / foto: Maja Jurovic / Ivo Josipovic i supruga Tatjana
Maja Jurovic
Tatjana je za dejt sa suprugom odjenula elegantnu točkastu haljinu.

Tatjana i Ivo Josipović u braku su već dugih 30 godina, a upoznali su se sredinom osamdesetih, kao asistenti na Pravnom fakultetu.

Od tada su si pružali bezrezervnu podršku i pomagali si u karijeri. "Kruži priča da sam svoju suprugu, vjenčanu kumu i još neke njihove prijateljice zbog prepisivanja izbacio s ispita, ali ja se toga ne sjećam ", rekao je Josipović jednom prilikom za magazin Gloria, prisjećajući se prvog susreta sa suprugom, kojeg se ona puno bolje sjeća.

"Ma, nije nas izbacio, nego nam je zadnjih pet minuta uzeo test jer je vidio da jedna kolegica od mene prepisuje, a u tome je bio vrlo strog. No, kako sam već sve bila napisala, na usmenom sam dobila peticu i sve je dobro prošlo. A upoznali smo se kao asistenti na fakultetu. Neko smo se vrijeme gledali na sastancima, osmjehivali se jedno drugom, pa sam mu na kraju prišla i predstavila se. Ostalo je bila njegova inicijativa", simpatično je ispričala Tatjana.

Čitajte i:

Izlazak ministra Beroša i njegove supruge! Ljubav koja je počela '92. u bolnici - danas je jača nego ikad

Zajedno u politiku, ali i na plac: Nino Raspudić i Mile Kekin nakon izbora sa suprugama na špicu

Sportska elegancija Alemke Markotić: Špicom se prošetala u udobnom komadu koji bismo i mi rado nosili

Đurđa Tedeschi glavna na dubrovačkoj špici: Omiljenu crnu odjeću zamijenila hit komadima u ljetnom điru

Linker
15. travanj 2024 05:00