face to face / Face to Face / Profimedia
Tiha voda...

Ona je 'divljakuša' u obitelji: Kendall Jenner priznanjem otkrila tajnu i šokirala obožavatelje

Uspješna manekenka i članica planetarno popularne Kardashian-Jenner dinastije iznenadila je javnost svojim priznanjem da je redoviti konzument opojnog sredstva, koje je u Kaliforniji legalno, iako nije jedina iz obitelji koja je imala doticaja sa drogom.

Tek što su objavili da prestaju sa snimanjem, a uskoro i emitiranjem svoje reality sage "Keeping Up With The Kardashians", članice tog moćnog obiteljskog klana počinju pokazivati svoju drugu - opušteniju stranu. Tako je Kendall Jenner otkrila dio osobnosti koji odudara od slike savršeno dotjerane manekenke. Naime, ova 24-godišnjakinja za sebe kaže da je redovita konzumentica marihuane. Ta je supstanca legalna u državi Kaliforniji, tako da 'pušenjem marice' Jennerica ne krši nikakav zakon.

Iako te njene navike nisu do sada bile poznate javnosti, njezinoj obitelji itekako jesu, čak toliko da je Kendall dobila titulu "stonera", u slobodnom prijevodu "nadimljene", u obitelji. Potvrdila je to Kourtney jednom prilikom u zajedničkom intervjuu, a Kendall se složila s nadimkom.

Various, UNITED KINGDOM  - September Celebrity Social Network Photos!

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 557482750, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Kendall kaže da redovito koristi marihuanu

"Ja duvam. Nitko to ne zna, ovo je prvi put da sam rekla nešto na tu temu", kazala je Kendall u razgovoru koji su ona i Kourtney vodile s glumicom Kate Hudson i njenim bratom Oliverom Hudsonom.

Pitanje o tome tko u Kardashian-Jenner obitelji puši travu došlo je nakon pitanja tko je "najopušteniji". Obje sestre složile su se da je to Kylie, koja nimalo ne osuđuje druge.

Kim i loše odluke

Iako tom prilikom Kendall nije išla u detalje o svojoj uporabi marihuane, ona nije prva koja je priznala da je posegnula za drogom. Njena starija sestra Kim Kardashian West (38) otkrila je kako je neke od poteza koji su joj obilježili život učinila pod utjecajem ekstazija. U prvi brak za producenta Damona Thomasa 2000. ušla je pod utjecajem te droge ljubavi, a istu tableticu uzela je i netom prije snimanja porno uratka s Ray J-em 2003. godine.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Malibu, CA  - 'Gal Pals' Kendall Jenner and Hailey Baldwin are seen soaking up the sun as they enjoy the day at the Kardashian's beach house in Malibu. The two are seen getting their feet wet on the shore while chatting and enjoying the view. Shot 08/21/20.

BACKGRID USA 22 AUGUST 2020,Image: 554488320, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Wagner AZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Wagner AZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Kendall obožava provoditi vrijeme u prirodi i sa svojim slavnim prijateljima

"Udala sam se na ekstaziju. Prvi put. Jednom sam ga uzela i udala se. Uzela sam ga još jednom i snimila sam seks-vrpcu. Sve loše se dogodilo", kazala je Kim pred kamerama svog reality showa.

Da ne bude zabune o čemu govori potrudio se njen šogor Scott Disick, koji joj je odgovorio pitanjem u nevjerici. "Bila si na ekstaziju kad si snimila seks?", pitao je Scott.

"Apsolutno. Svi to znaju. Vilica mi se tresla cijelo vrijeme", pojasnila je Kim onima koji to još nisu znali. U vrijeme kada je izašla ta epizoda, 'ivor blizak obitelji' otkrio je američkim medijima da je Kim odavno prestala s divljim partijima, da definitivno ne koristi nikakve droge već godinama. Tu i tamo nešto popije, čašu šampanjca na praznicima ili povodom rođendana, ali uglavnom apstinira.

Pročitajte i:

Zavirite u baš svaki kutak glamuroznog doma Kendall Jenner i doznajte u čemu su joj pomogle sestre

Paris Hilton zna zašto: 'Emisija o Kardashianima jednostavno je morala završiti, bilo je vrijeme'

Definitivno je kraj! Kim Kardashian West objavila obiteljsku odluku koja je slomila brojna srca

Stara ljubav zaborava nema: Scott i Kourtney uživaju opet zajedno, kao da se nisu rastali

Linker
13. travanj 2024 20:03