PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
Instagram nasuprot stvarnosti!

Ovakvu je još nismo vidjeli, Britney se opet slika po kući: 'Treba biti jako snažan da to učiniš'

Baš kao 'djevojka iz susjedstva' pop pjevačica pozirala je bez šminke, s naočalama i u odjeći koju većina nas nosi 'po kući', time je htjela pokazati kako izgleda svakog dana.

Nakon što je zabrinula milijune obožavatelja svojim objavama na društvenim mrežama, na kojima pleše i vježba u svom dnevnom boravku, pjevačica Britney Spears (38) opet se javila iz svoje kuće i to s istog mjesta. No ovaj put, barem se tako čini, nema razloga za brigu. Britney je odlučila obožavateljima pokazati kako izgleda svakog dana, no ovog puta nije bila razmazane šminke i neuredne frizure u oskudnim krpicama, kako je izgledala kada je ljetos objavila seriju snimki i fotografija.

Naprotiv, pop pjevačica odjevena je poput svake prosječne "žene iz susjedstva" u podvrnutim trapericama i kariranoj košulji s anatomskim, Birkenstock, sandalama.

S osmijehom i dioptrijskim naočalama, pop pjevačica stoji nasred sobe, s rukama na bokovima. Pored nje se vidi dio klavira i komad ljestvi, u komentaru je otkrila što je pokušavala napraviti u tom trenu.

'Mogu postati nesigurna kada me netko slika, a da nisam uređena... zato sam uvijek ulagala toliko truda u svoj izgled'.

"Instagram nasuprot stvarnosti! Htjela sam vam pokazati kako stvarno izgledam na dnevnoj bazi", započela je nekadašnja megazvijezda. Zatim je otkrila kako ona doživljava vlastiti izgled.

"Mogu postati nesigurna kada me netko slika, a na nisam uređena... zato sam uvijek ulagala toliko truda u svoj izgled. Ali nekad je lijepo kada se ne trudiš toliko i spustiš svoje obrambene zidove svako malo. Treba biti jako snažan da to učiniš", objasnila je pjevačica.

Što je radila s ljestvama?

Zatim je u duhovitom tonu nastavila o onome što je zapravo pokušala napraviti - promijeniti žarulju u kući. "Još jedna zanimljiva činjenica o meni. Nikad nisam bila navijačica, nego sam igrala košarku. Bila sam razigravač, ja sam organizirala igru. Ali dragi bože, kako smo bile loše... Dobile bismo samo tri utakmice po sezoni. Na slici sam pokušala popraviti svjetlo, ali sam shvatila da sam preniska", našalila se Britney.

Ovakvo izdanje Britney Spears definitivno odudara od slike pop zvijezde, ali i niza selfija koje je objavila ovog ljeta, zbog kojeg je vojska njezinih obožavatelja pokrenula pokret #FreeBritney. Na to su se odlučili jer su posumnjali da glazbenu zvijezdu protiv njene volje drže pod očevim skrbništvom.

Od 2007., otac pjevačice Jamie Spears kontrolira sve Britneyjine nekretnine, novčana sredstva i veće životne odluke.

Pročitajte i:

Britney Spears želi kontrolu nad svojim životom: Dosta joj je da joj otac Jamie sve određuje

Otac Britney Spears je bijesan zbog svega: 'Kako bih, dovraga, mogao nešto ukrasti?'

Skrbništvo nad Britney Spears sada traži njezina majka! Širi se pokret o 'oslobođenju' pjevačice

Što se događa s Britney Spears? Objave s Instagrama sve su bizarnije, a puno je toga i nestalo

Linker
25. travanj 2024 02:00