Getty Images
Mama za pet

Ponosna na svoj veliki trbuh Katy Perry obukla crop top i poručila: 'Nikad nisi previše trudna'

Pjevačica treba roditi svoje prvo dijete u kolovozu, no ni posljednje dane trudnoće ne miruje, nego naprotiv ponosno pokazuje svoje tijelo i radi punom parom.

Svoje prvo dijete pjevačica Katy Perry trebala bi roditi uskoro, u kolovozu, a ona i zaručnik Orlando Bloom jedva čekaju upoznati svoju djevojčicu. Lijepa trudnica uživa u svakom periodu trudnoće, a čini se da joj 'visok datum' nimalo ne smeta ni u aktivnostima, ni u odijevanju. Poruka koju je poslala u svijet stvarno ohrabruje žene da se ne moraju ustručavati zbog oblika svog tijela.

"Nikad nisi previše trudna za odrezani top i nikad predobra za masku", napisala je Katy dok pozira u kratkim hlačicama iznad kojih se ponosno vidi njezin trudnički trbuh. Gornji dio odjeće je 'crop top' s dugim rukavima, na kojem je printan naziv njezinog posljednjeg singla 'Smile'.

Ova 35-godišnja glazbenica objavila je tri fotografije koje je snimila sama u ogledalu u svom domu u Los Angelesu te osim prihvaćanja tijela poručila i da je bitno nositi masku.

Aktivna trudnica

Trudna je snimila i videospot za svoju pjesmu Smile, koju reklamira i ovim putem. Pjevačica je otkrila da je tijekom cijele trudnoće iznimno aktivna, pa čak i u trećem tromjesečju.

Malibu, CA  - *PREMIUM-EXCLUSIVE*  - *WEB EMBARGO UNTIL 9 AM PDT ON JULY 14, 2020* The Roar singer who’s expecting her first child in August, waded in to cool off in the ocean with her pregnant friend as temperatures soared in Southern California.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 542496559, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN UNITED KINGDOM, Model Release: no, Credit line: Clint Brewer Photography / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Clint Brewer Photography / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Pjevačica tvrdi da je do samog kraja trudnoće jako aktivna.

"Zbilja sam i dalje aktivna. Doktori mi to i preporučuju, jer sam dobro. 'Dobra si, curo. Samo radi to što radiš'. Tako da plešem i mnogo pjevam", opisala je glazbenica kako provodi trudnoću.

Nedavno je otišla na kupanje u ocean s prijateljicom, a kazala je da kod kuće stalno pjeva i pleše.

Pročitajte i:

Trudna i aktivna: Katy je s trbuhom do zuba učinila nešto na što bi se odvažila malo koja buduća majka

Tata za pet: Orlando Bloom jedva čeka svoju kćerkicu 'Veselim se budnim noćima i bočici'

Trudna Katy Perry zablistala u haljini od vrtoglavih 30 tisuća kuna, ali nju je razočarala

Neviđeni baby boom na domaćoj i stranoj sceni! Stiže niz slavnih prinova

Linker
19. travanj 2024 10:48