Getty Images
Snaga ljubavi

Prvi Uskrs nakon obiteljske tragedije: Snimka koju je Vanessa Bryant podijelila dirnula je svijet

Udovica koja je početkom siječnja ostala bez jedne kćeri i supruga, nastavila se brinuti za tri kćeri, a objave koje je podijelila na društvenim mrežama dočekane su s mnogo emocija.

Tragedija koja je pogodila Vanessu Bryant i njezinu obitelj početkom godine rastužila je i one koji nisu bili obožavatelji preminule košarkaške legende Kobea Bryanta i njihove 13-godišnje kćeri Gigi. Nakon što su izgubili život krajem siječnja u stravičnoj helikopterskoj nesreći, svijet je na trenutak zašutio, a sada, za prve uskršnje praznike udovica Vanessa objavila je na Instagramu kako izgleda njihov prvi Uskrs bez tate i kćeri.

View this post on Instagram

Easter Treats!Bianka & Capri Thank you @jeffleatham

A post shared by Vanessa Bryant (@vanessabryant) on

Na jednoj snimci Vanessa koja je ostala sama s njihove tri kćeri pokazala je kako najmlađe Bianka i Capri pokušavaju razbiti jaje napunjeno slatkišima. Kasnije je podijelila i fotografiju na kojoj se nalazi i najstarija kći Natalia.

Snaga ženske ljubavi

Iako se na snimci djevojčice smiju, Uskrs provode zajedno i vidljivo je kako se Vanessa trudi osigurati im normalan život, činjenicu da nema ni Kobea ni Gigi, obožavatelji su emotivno doživjeli. Udovicu su zasuli komentarima podrške i ljubavi, a javili su se i brojni poznati koji su kazali da se dive Vanessinoj snazi.

Ovog siječnja, 41-godišnji Kobe Bryant poginuo je u padu helikoptera u kalifornijskom Calabasasu. U nesreći je poginulo ukupno devetero ljudi, a među njima je bila i Bryantova 13-godišnja kćer Gianna. Sa suprugom Vanessom bio je u vezi od 1999., upoznali su se kad je on imao 21, a ona svega 17 godina.

Pročitajte i:

Linker
14. travanj 2024 23:37