Kao nekad

Stara ljubav zaborava nema: Scott i Kourtney uživaju opet zajedno, kao da se nisu rastali

Bivši supružnici imaju troje djece koje zajedno odgajaju i nakon razvoda, no otkako je Disick prekinuo vezu s atraktivnom djevojkom između njega i Kardashianke sve je više dirljivih trenutaka.

Bivši zet najpoznatijeg influencerskog klana Scott Disick (37) uživa na gliseru s bivšom suprugom Kourtney Kardashian (41) te njihovim sinom Reignom (5). Bablje ljeto bivši su supružnici tako proveli uživajući u zajedničkogm druženju, a društvo im je pravio njihov najmlađi sin, kojeg su čak stavili i "za volan".

O svemu se pohvalio Scott na svojim Instagram storyjima, koji je uz selfie sa sinom napisao: "Beba vozač". Iza njih, nazire se Kourtney na gliseru.

Ljubav među bivšima

U idućim objavama glavna zvijezda bio je psić Ruby. S najnovijim ljubimcem pohvalili su se i Scott i Kourtney. Ona je pozirala u bikiniju držeći psića.

View this post on Instagram

say hi to Ruby

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Bivši supružnici imaju još dvoje djece - Masona (10) i Penelope (8), a nedavno su viđeni i na zajedničkoj večeri u Malibuu. Istovremeno, Scottova bivša djevojka Sofia Richie (22) tom je prilikom stigla u isti restoran sa svojim prijateljima.

No čini se da u ovoj ljubavnoj sapunici nema previše drame, jer dok se Scott druži s bivšom, Sofia uživa na plaži u Los Angelesu. Viđena je u prisnom odnosu s Jadenom Smithom, sinom poznatog glumca Willa Smitha.

Pročitajte i:

Novo normalno: Bivši Kardashianov zet dočekao rođendan s Kourtney, a onda prekinuo s djevojkom

Agent nekretninama otkrio tko prodaje svoj dom u Hollywoodu: Ta kuća kao da je ukleta...

Kylie sve češće bez jake šminke, a sada pokazala i kako izgleda bez svog zaštitnog znaka duge i bujne kose

Linker
24. travanj 2024 04:48