Jasna Zlokić i Almira Osmanović oko jedne se teme nikako nisu mogle složiti...
 Vedran Peteh / CROPIX
Gloria osobno

Tončica Čeljuska, Jasna Zlokić i Almira Osmanović iskreno: 'Voljela bih da moja unuka od mene naslijedi...'

Otvoreni dijalog gdje poznate osobe govore iz vlastitog iskustva temelj je 'Gloria osobno' panela, na kojemu smo ovoga puta ugostili tri dame bogatog životnog iskustva. Otkrili smo što im je zajedničko i zašto im upravo taj segment njihova života pričinja riječima teško opisivu sreću.

Drugi Gloria osobno panel, održan u Natuzzi showroomu Zagreb, bio je prožet smijehom, dobrim savjetima i zanimljivim anegdotama za koje su zaslužne naše gošće - pjevačica Jasna Zlokić (65), prva nacionalna prvakinja baleta Almira Osmanović (61) te voditeljica i urednica Tončica Čeljuska (51). Sve tri dame su bake, a upravo je to bila tema našeg novog ženskog druženja koje je moderirala voditeljica Barbara Kolar.

Osim što smo doznali kako se njihove unučice zovu Marie, Dora i Amelie te koliko su promijenile njihov život, ove su nam poznate dame otkrile i kako su "preživjele" tjedne izolacije bez svojih mezimica, ali i kako su mališanke reagirale kad su ih nakon dugo vremena napokon ponovno vidjele.

VIDEO | Poznate dame za Gloria osobno ispričale su kako je to biti baka, pa još i u top formi!

Osvježavajući se termalnom izvorskom vodom Eau Thermale Avène u Natuzzi showroomu Zagreb doznali smo i što je to što bi željele da njihove unučice od njih naslijede. Pogledajte!

Naravno, nije to bila jedino zanimljivo pitanje na koje je spretna, elokventna i uvijek duhovita Barbara Kolar uspjela dobiti zanimljive odgovore. Dotaknula se vješta voditeljica i "škakljivih" tema kao što je konkurencija u ulozi druge bake, a time pokrenula diskusiju u kojoj se mogu prepoznati mnoge žene.

Tako je, zahvaljujući našoj moderatorici, rasprava bila parlamentarna, ali na trenutke i vrlo žustra...

Vedran Peteh / CROPIX
Naše gošće nisu skidale osmijeh s lica. Svojim ih je pričama dodatno nasmijavala Jasna, britkim pitanja iz njih je sve "izvukla" Barbara, dok im je Almira održala baletnu lekciju.

Skrenula je naša rasprava i u neke druge teme, pa smo tako doznali što pjevačka diva, bivša primabalerina i TV urednica čine kako bi ostale u dobroj formi, kako su "preživjele" nedavni zagrebački potres i koja od njih se jako boji pasa, pogotovo onih velikih.

Cijeli Gloria osobno panel na kojemu Jasna Zlokić, Almira Osmanović i Jasna Zlokić govore o svojim mezimicama pogledajte u nastavku.

Na dobroj atmosferi svakako možemo zahvaliti svim sudionicama panela, ali i našim partnerima - Natuzzi showroomu Zagreb, koji nas je ugostio u svom prekrasno uređenom prostoru i kozmetici Avène, koja se pobrinula da naše gošće osvježe termalnom izvorskom vodom.

Pogledajte i prvu ekskluzivnu Gloria osobno priču na temu 'Rastati se ili sastati'

IZ RUBRIKE GLORIA OSOBNO ČITAJTE I:

Poznate dame o temelju za dobar brak i na što trebamo posebno obratiti pažnju kada biramo partnera

Nina Violić prisjetila razvoda od bivšeg supruga: 'Najviše me grižnja savjeti 'prala' prema njoj'

Outfiti o kojima se priča: Ornela, Alma i Ivana dobro znaju kako nositi crnu boju bez da bude dosadna

Linker
15. travanj 2024 19:39