Marijo Strahonja o svojoj sreći

VIDEO | 'Oko sokolovo' kakvog niste znali: Otkrio nam je svoju ne tako strogu stranu

Hrvatska Lutrija i Gloria, kao partneri, pokrenuli su hvalevrijednu akciju pod nazivom 'Naša sreća je vaša sigurnost'. Kroz video priče poznatih osoba doznat ćemo kako život učiniti ljepšim usprkos svim izazovima. Ovoga puta ugostili smo osobu koja nam je poznata po zahtjevnom poslu koji iziskuje odlučnost i pravednost... Naš ambasador ovog je puta Marijo Strahonja, koji nam je dao priliku da vidimo kakav je kad iz sudačkog dresa uskoči u radni kombinezon.

Nogometni sudac i "Oko sokolovo" Marijo Strahonja (44) svega se nagledao tijekom više od 20 godina karijere, no situaciju kakva je bila zbog pandemije koronavirusa nije mogao zamisliti ni u najluđim snovima. Stoga je sudački ekspert HRT-a i jedno od zaštitnih lica projekta ‘Naša sreća je vaša sigurnost’ časopisa Gloria i Hrvatske Lutrije jedva dočekao utakmice, tvrdeći da se nakon tromjesečne pauze osjeća kao dječak iz 4. razreda osnovne škole koji je počeo trenirati nogomet.

- Karantena me je iznenadila, ali nije me uspjela strpati u četiri zida. Podno Ivanščice u Hrvatskom zagorju supruga Vlatka i ja imamo kućicu pa smo ondje bili s troje djece. Taj predivni kraj i netaknuta priroda ne samo da su mi omogućili trening poznatim i novootkrivenim šumskim putevima nego su me na trenutke pretvorili u šumskog radnika. Jedna od aktivnosti bila mi je, naime, pripremanje drva za kućanstvo - otkrio nam je Marijo.

Kako možemo vidjeti, kad nije na nogometnom terenu sa zviždaljkom oko vrata te žutim i crvenim kartonom u džepu sudačkog dresa, poznati domaći nogometni sudac se pretvara u pravog "handymana", koji svojim vještim rukama uređuje obiteljski vrt, voćnjak i šumu i naprosto uživa.

Njegov recept je lako "kopirati", a što je najvažnije, podsjeća nas koliko je bitno okrenuti se stvarima koje nas vesele i opuštaju.

Također, inspirirajte se i našim prethodnim gostima koji su nam također iz prve ruke otkrili što ih usrećuje i čemu su se proteklih tjedana s guštom posvetili. Oni su:

Uvijek nasmijana Dunja Mutevelić otkriva što je, osim donošenja sreće drugima, najviše veseli

Simpatični trener Života na vagi otkriva koliko je malo potrebno da budemo sretni, ali i u dobroj formi

Mirna Maras posvetila se skrivenim strastima i kroz te aktivnosti otkrila puno toga o sebi

Jole otkriva recept za dobar provod: 'Ne sjećam se kad sam ovako uživao kod kuće'

Male stvari su bitne: Omiljena loto djevojka otkrila nam je koji je njen recept za sreću

Linker
15. travanj 2024 17:39