Instagram / @halleberry
Odlična ideja

Zgodni kao Halle: Glumica otkrila kako održava formu uz dvoje djece koji su neprestano s njom doma

Velika zagovornica zdravog života i vježbanja svakog petka na društvenim mrežama dijeli motivacijske objave, fotografije i savjete te tako potiče svoje obožavatelje i pratitelje da i oni usvoje ove navike.

Glumica poznata po besprijekornoj liniji Halle Berry (54) otkrila je tajnu svoje dobre forme te ujedno pokazala da sve mame - koliko god poznate i slavne bile - imaju isti problem. Kako pronaći vremena za sebe, a ne zanemariti djecu? Na tu je dilemu Halle ponudila kreativno rješenje i svojim pratiteljima na Instagramu podijelila svoj način vježbanja kod kuće - u kojem sudjeluje i njezin šestogodišnji sin.

Berry je uzela sina i 'koristila' ga kao uteg. "Zabavno za njega, neophodno za mene", napisala je Halle o svojim vježbama koje je izvela u vrtu. Ova dobitnica Oskara, svojom figurom zadivila je svijet u kostimu Žene mačke, kao u ulozi i Bondove djevojke, osmislila je zabavne vježbe pomoću kojih svoju ljubav prema fitnessu može podijeliti sa sinom Maceom.

Sin je uživao

"Sa svim kaosom koji dolazi s online nastavom i učenjem, može biti teško malenoj djeci da prikupe energiju i koncentraciju. Zato sam smislila kako da ubacim mog sina Maceoa u svoju vježbu. Zabavno za njega i 'neophodno' za mene", poručila je Halle uz video na kojem radi čučnjeve pod posebnim 'opterećenjem'.

Glumica je sina uzela u ruke i spuštala se u duboke čučnjeve dok je noge držala veoma široko postavljenima. Dječak se ni najmanje nije bunio, a zašto i bi... za njega je to bila posebno zabavna vrsta ljuljačke.

Glumica je u svojim storyjima podijelila još neke vježba za 'kuću i klince' kako ih je nazvala. Sina je 'iskoristila' i kao težinu za podizanje 'dead liftova' kao i opterećenje pri verzijama podizanja kukova. A balansirala je i sa sinom naslonjenim na njezine noge, dok ih je podizala iz ležećeg položaja.

HALLE BERRY  in James Bond film: Die Another Day (2002)
*Filmstill - Editorial Use Only*,Image: 358951661, License: Rights-managed, Restrictions: Filmstill // HANDOUT / EDITORIAL USE ONLY!
Please note: Fees charged by the agency are for the agencyÕs services only, and do not, nor are they intended to, convey to the user any ownership of Copyright or License in the material. The agency does not cl
Filmstill // HANDOUT / EDITORIAL USE ONLY!
Please note: Fees charged by the agency are for the agency’s services only, and do not, nor are they intended to, convey to the user any ownership of Copyright or License in the material. The agency does not cl, Model Release: no, Credit line: CAP/PLF / Capital pictures / Profimedia
CAP/PLF / Capital pictures / Profimedia
Halle Berry u filmu James Bond: Umri drugi dan iz 2002.

Halle sina Maceoa ima iz bivšeg braka s Olivierom Martinezom, također je majka 12-godišnje djevojčica Nahle iz bivše veze. Glumica je velika zagovornica zdravog života i vježbanja, a svakog petka dijeli s pratiteljima motivacijske objave, fotografije, savjete i potiče ih da i oni usvoje običaj redovitog vježbanja.

Poziv na uzbunu

Inače, poznata glumica svoj je životni stil promijenila nakon što joj je dijagnosticiran dijabetes.

"Moja dijagnoza dijabetesa bila je poziv na uzbunu. U tom sam trenutku shvatila da se trebam othrvati monotoniji neprestanog izvođenja trbušnjaka i dizanju teških utega i poraditi na dobro posloženom programu vježbanja. Počela sam se fokusirati i na to da se trebam osjećati dobro, a ne samo izgledati dobro, pa su tako moji treninzi postali neka vrsta samopomoći" rekla je Halle za Women's Health magazin.

5-1-2018

Halle Berry writes
PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

"S ovim pristupom vježbanju i postizanju kondicije mojem umu nikad nije dosadno, a moje tijelo nastavlja ubirati blagodati tjelovježbe, pa svijetom hodam s više samopouzdanja nego ikad prije." zaključila je glumica koja je prošli tjedan proslavila 54 rođendan.

Pročitajte i:

Od klinke do komada: Halle Berry slavi 54. rođendan, donosimo njezin stilski vremeplov

Za parkić joj ne trebaju šminka ni frizura: Djeca su Halle Berry na prvome mjestu

Trener Halle Berry otkrio zašto glumica ima tijelo iz snova i u 51. godini života

Linker
19. travanj 2024 22:15