Spektakl u Areni

Brojni poznati uživali uz Grašu: Voditeljice, voditelji i kolege pjevali u glas s 15.000 obožavatelja

U petak je Petar Grašo održao svoj prvi od dva uzastopna koncerta u Zagrebu. Nakon pet godina, Grašo je opet rasprodao Arenu.

Nakon preduge pauze uzrokovane pandemijom, Zagrepčani su, među kojima i mnoga poznata lica, jedva dočekali glazbeni spektakl u Areni. A upravo to su doživjeli svi posjetitelji koncerta Petra Graše u petak, glazbenik im je priuštio dvosatni spektakl s najimpresivnijom produkcijom i scenom ikad viđenoj u domaćoj produkciji, specijalni efekti i ono najvažnije hit za hitom očarali su više od 15 tisuća obožavatelja.

image

Spektakl u Areni trajao je dva sata.

BOJAN HARON MARKICEVIC

"Čini mi se da je ovo bila jedna od meni važnijih večeri u životu i bilo je zaista fenomenalno. Ljudi su predugo bili zatvoreni i bili su primorani, iz objektivnih razloga, biti uskraćeni za veselje i nekako se njihova želja za koncertima, kao i želja za mojim pjesmama, a i moja da podijelim to s njima - sve se to nakupilo večeras, mogu samo reći sreća, ogromna sreća!", sabrao je Grašo dojmove nakon koncerta.

image

Petar i Tonči na pozornici

DINO NINKOVIC
image

Tonči Huljić bio je gost svom zetu Petru.

MARIO POJE

"Volim i postojim", "Ako te pitaju", "’92", "Uvik Isti", "Ko nam brani", samo su neki od megahitova koje je publika u glas pjevala s omiljenim glazbenikom i priredila nevjerojatnu atmosferu. U koncertu su uživali i brojni poznati: Nives i Goran Ivanišević, Andrija Jarak, Ivan Vukušić, Marko Tolja.

image

Nives i Goran Ivanišević

PRESS
image

Marko Tolja

PRESS

Čitajte i: Rođendanski vikend splitskog glazbenika: Petar Grašo oduševio publiku u prepunoj Areni

Ponosan na publiku

Ujedno ovo je prvi najveći glazbeni događaj od početka pandemije. Nakon više od dvije godine glazbene tišine u Areni Zagreb, Grašo je pred rasprodanom dvoranom otvorio novo poglavlje u povijesti sektora kreativne industrije.

image

Alex Milinković

PRESS
image

Andrija Jarak

PRESS

"Ponosan sam i nevjerojatno zahvalan publici koja je čekala toliko, ljudima koji su kupovali karte dok su mjere bile na snazi, i nisu zapravo znali kad će se koncert uopće održati, zato sam izuzetno ponosan i zahvalan što imam takvu publiku", rekao je Petar.

image

Ivan Vukušić

PRESS
image

Hrvoje Vukušić i Krešo Prosoli

PRESS

prvi koncert bio rasprodan gotovo četiri mjeseca prije prvotnog datuma. U međuvremenu glazbenik s više od 25 godina karijere rasprodao je i drugi koncert u Areni Zagreb koji se održava u subotu 19.ožujka.

image

Voditelji i producenti narodnog

PRESS
image

Petar Grašo rasprodao je Arenu Zagreb dva dana za redom.

DINO NINKOVIC
image
MARIO POJE
image
MARIO POJE
image
DINO NINKOVIC
image
DINO NINKOVIC
image
MARIO POJE
Linker
18. travanj 2024 06:01