Za pamćenje

Čarobna večer glazbe i mode: Ronald Braus u Rovinju oduševio publiku sjajnim melodijama, a Ivica Skoko glam kreacijama

Ovo je čak 21. tradicionalni koncert poznatog opernog pjevača koji je zaslužan i za Festival Rovinj art & more.

Operni pjevač Ronald Braus ponovno je publici u Rovinju priredio spektakl. U petak navečer na livadi hotela Monte Mulini u Rovinju održao je 21. po redu tradicionalni koncert kojeg nisu mogli propustiti mnogi poznati gosti iz svijeta kazališta i javnog života.

Ronald je ujedno i umjetnički direktor Festivala Rovinj art & more kojim je želio upotpuniti sadržaj kulturnih događanja u gradu, a održava se već treći put.

image
Ronald Braus i Barbara Suhodolčan
GORDAN UKIĆ
image
David Temelkov
GORDAN UKIĆ

Na koncertu su tako sudjelovali sopranistica Barbara Suhodolčan, glumac Rade Radolović kao i mladi makedonski pjevač David Temelkov te domaća glumica Mila Elegović. Publici su se predstavili s programom od Puccinija i Kalmana pa sve do zabavnih melodija 60. i 70. godina uz izvrsnu pratnju glazbenika pod vodstvom Darijana Ivezića.

Čitajte i: Vjekoslava Huljić blistala u plavoj haljini! Na koncert supruga i kćeri došla u društvu sina i Petra Graše

image
Mila Elegović i Ronald Braus.
GORDAN UKIĆ

Svečanoj atmosferi doprinjela je i revija dizajnera Ivice Skoke koji je ponovno oduševio svojim glamuroznim kreacijama, a uz brojne mlade dame, reviju su nosile poznate manekenke Zvončica Vučković i Danijela Gračan.

image
Zvončica Vučković
GORDAN UKIĆ
image
Ankica Dobrić i pas Maro.
GORDAN UKIĆ

Među uzvanicima bila je i glumica Ankica Dobrić, a društvo joj je pravio njezin pas Maro koji je prati u stopu gdje god pošla. Ankica je za crveni tepih odjenula raskošnu suknju i bijelu košulju, a stajling je upotpunila statement visećim naušnicama.

image
Revija Ivice Skoke
GORDAN UKIĆ
image
Revija Ivice Skoke
GORDAN UKIĆ
image
Revija Ivice Skoke
GORDAN UKIĆ
image
Zovniča Vučković nosi reivju Ivice Skoke.
GORDAN UKIĆ
Linker
18. travanj 2024 21:49