SLAVLJE SE NASTAVLJA

Društvena krema slavi hrvatsku modu: Pogledajte koje zvijezde su zablistale na drugoj večeri Ateliera

Jedva smo dočekali povratak dizajnera na modne piste, a njihove kreacije su oduševile i nadahnule brojne uzvanike u Klovićevim dvorima.

Ni na drugoj večeri Ateliera nije nedostajalo uzbuđenja. Pred sam početak modnog događaja pala je kiša, ali ni ona nije uspjela umanjiti entuzijazam modnih zaljubljenika koji su strpljivo pričekali da pljusak prestane te u očaravajućoj atmosferi odgledali nove kolekcije omiljenih dizajnera.

image

Bojana Gregorić Vejzović

ZVONIMIR FERINA

Pred punim gledalištem u kojem su sjedile i mnoge poznate osobe iz javnog života kao Bojana Gregorić Vejzvoić, Iva Mihalić, Ana Maras Harmander, Ankica Dobrić, Nenad Korkut, Nina Mia Čikeš, Iska Jirsak i brojni drugi, svoje su kolekcije predstavili Ivica Skoko, DeLIGHT, Steven Dockman, JET LAG, Luka i Borshetta.

image

Ana Maras Harmander

ZVONIMIR FERINA
image

Andrea Andrassy

ZVONIMIR FERINA

Ivica Skoko ovom kolekcijom započinje proslavu 25 godina karijere, a glamurozna kolekcija u kojoj svaki model priča svoju priču izrađena je od profinjenih tkanina, u cijeloj paleti pastelnih tonova. Kolekcija je pročišćena, a svaki detalj pomno razrađen i konstrukcijski doveden do savršenstva.

image

Ankica Dobrić

ZVONIMIR FERINA
image

Antonia Dora Pleško

ZVONIMIR FERINA

Brend DeLIGHT predstavio se kolekcijom koja slijedi estetiku po kojoj je brend prepoznatljiv i kojom se nametnuo na tržištu. Naime, kolekcijom očekivano dominiraju odijela i kaputi krojeni od luksuznih tkanina poput kašmira, vune i svile u ružičastim crvenim i zelenkastim nijansama, a Steven Dockman nam je spajajući tri kolekcije u jednu priču na materijalima prljavo bijele, purpurne i crne boje s najnovijim tehnikama printa, veza i fashion dekoracija pokazao kako su osmislii ljeto 2022.

image

Borna Kotromanić

ZVONIMIR FERINA
image

Branka Donassy

ZVONIMIR FERINA

JET LAG inspiraciju je pronašao na jugu Sjedinjenih Američkih država , u Texasu pa je sukladno tome predstavio kolekciju muških i ženskih odjevnih predmeta koji su bliski takvoj estetici. Naglasak je na kombinaciji trapera i čipke, a spajanjem profinjenog i svečanog materijala sa robusnim izdržljivim traperom nastala je zanimljiva razigrana street style kolekcija.

image

Danijela Gračan

ZVONIMIR FERINA
image

Iskra Jirsak

ZVONIMIR FERINA

Brand LukA dizajnera Luke Grubišića pokazao je zanimljivu i chic capsule kolekciju koja se temelji se isključivo na crnim i bijelim lookovima i donosi haljine, kapute i suknje izrađene od izrazito laganih i prozirnih tkanina u kontrastu s kompaktnim i teškim materijalima.

image

Iva Mihalić

ZVONIMIR FERINA
image

Ivica Skoko I Branka Donassy

ZVONIMIR FERINA

Na sinoćnjem Atelieru imali smo priliku vidjeti i izložbu „živih lutaka“ na predstavljanju ručno izrađenih ženskih torbica, brenda Borshetta. Inspiracija za jedinstven dizajn torbice ukorijenjena je u istarskoj lokalnoj baštini. Svaka torbica je unikatna upravo zbog drvenih elemenata koji dolaze iz prirode i niti jedna ručka kao ni gumb nisu isti.

image

Kristijan Žakić i Nino Sablić

ZVONIMIR FERINA
image

Mirna Škrgatić i Miran Kurspahić

ZVONIMIR FERINA

Za izradu jedne torbice potrebno je od nekoliko mjeseci do godine dana jer priroda ima svoj ritam, svoja pravila, koja određuje i sama vrsta drveta, a cijeli proces se nastavlja preciznom obradom drva i težnjom da se svaki komad savršeno ručno obradi.

image

Morana Tomašević

ZVONIMIR FERINA
image

Neven Ciganović

ZVONIMIR FERINA
image

Nina Mia Čikeš i Nenad Korkut

ZVONIMIR FERINA

Projekt Atelier organiziran je u suradnji sa Talijansko hrvatskom gospodarskom komorom, a partneri projekta su: DS Automobiles, GeoPower group, NASHI Argan, učilište Profokus, Jana, Samsung, Pernod Ricard Hrvatska, Amelior London, Health and Beauty Center, Ferrero, De Longhi, Culmena, La Piel, Uff drinks, Generali osiguranje, LELO, FOREO, 4U2 i STEGA tisak.

image

Olja Vori s kćerkom

ZVONIMIR FERINA
image

Saša Joka i Petar Kvirin

ZVONIMIR FERINA
image

Snježana Mehun

ZVONIMIR FERINA
image

Tihana Harapin Zalepugin

ZVONIMIR FERINA
Linker
23. travanj 2024 08:30