Donijela im sreću

Kolinda navijala za Vatrene u Francuskoj: Oduševljeni domaćini htjeli se slikati s njom

U susretu 4. kola Lige nacija na Stade de Franceu Hrvatska je pobijedila Francusku rezultatom 1-0.

Bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović nije htjela propustiti veliku utakmicu Vatrenih na Stade de Franceu.

"Sretno Hrvatska! Dobra večer Francuska! Lijepo je vidjeti vas opet. Hvala svim navijačima koji su mi priredili tako toplu dobrodošlicu!", napisala je Kolinda Grabar-Kitarović uz niz fotografija slikanih na stadionu, s tim da je samo prvu rečenicau napisala na hrvatskom, a ostatak na francuskom.

Odjevena u navijački dres i sportske bijele hlače Kolinda Grabar-Kitarović zdušno je navijala u briljantnoj utakmici naših Vatrenih, koji su na kraju pobijedili 1-0. Nakon utakmice Grabar-Kitarović ostala je na stadionu pozdraviti navijače.

Kako s domaćinima, tako i s navijačima Vatrenih Kolinda je proslavila ovaj povijesni rezultat, kada je Hrvatska konačno pobijedila Francusku.

Svojim strastvenim navijanjem Kolinda Grabar-Kitarović proslavila se i izvan granica Hrvatske tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. kada je Hrvatska ostvarila povijesni rezultat i osvojila drugo mjesto. A ključna prepreka u finalu bila nam je opet - Francuska.

Linker
18. travanj 2024 19:43