FINALE PLESA SA ZVIJEZDAMA

Oduševljena publika i žiri! Helena i Sandi plesali pod kapljicama kiše, Marko i Jelena oslikali podij

Finalnu večer ‘Plesa sa zvijezdama‘ parovi su dočekali na iglama: netko na vjenčanju, netko na hitnoj i injekcijama! Uzbuđenje je na vrhuncu, a žiri ima težak zadatak odabrati najbolji par sezone.

U finalu Plesa sa zvijezdama nastupaju četiri plesna para, a nakon što smo vidjeli nastupe parova u dva kruga, najviše glasova žirija osvojili su Pedro i Valentina i Sandi i Helena. Za titulu najboljeg para sezone bore se Jelena Perić i Marko Mrkić, Sandi Pego i Helena Janjušević, Filip Vidović i Paula Jeričević, Pedro Soltz i Valentina Walme. Nakon prvog kruga i prvih plesova u finalu, žiri je s četiri desetke nagradio Valentinu i Pedra te Sandija i Helenu.

U drugom krugu natjecatelji su posebno emotivnim nastupima osvojili ovacije publike te izmamili suze na oči Maje Šuput. Nevjerojatnim nastupom s posebnim efektima i plesom na kiši Sandi i Helena su zaokružili finalnu večer.

Podsjetimo, prošle nedjelje Tina i Pedro izveli su bečki valcer i tango te za oba plesa dobili 39 bodova žirija. Uspjeli su osvojiti žiri i publiku emocijama i elegancijom, a s druge strane strastvenim i vrućim tangom. Za finalnu večer najavili su nešto drugačije, nešto neočekivano i bili su spremni dati zaista sve od sebe. Pedro je već dokazao da tjednima hoda, jede, spava i živi kao plesač. Daleko su iza njega prvi koraci kada je skromno tvrdio da ima dvije lijeve noge, a to je i dokazao ulaskom u finale showa "Ples sa zvijezdama".

image
LUKA DUBROJA/NOVATV
image
LUKA DUBROJA/NOVATV

Emotivni i simpatični, Filip i Paula, dokazali su da njima ništa ne može stati na put, ni ozljede, ni svadbe. Za prvi tango, sada već prije mjesec dana, dobili su pohvale žirija, ali i konstruktivne kritike koje su im pomogle da usavrše svoje plesne vještine. Poslušali su savijete žirija, dali su gas i oduševili vatrenim tangom u finalnoj večeri showa "Ples sa zvijezdama"!

image
LUKA DUBROJA/NOVATV

Prošle nedjelje Jelena i Marko su za ples iskupljenja izveli paso doble, a žiri se složio da su se i uspjeli iskupiti izvrsnom izvedbom. U prošloj emisiji predstavili su se i bečkim valcerom kojim su osvojili žiri, a to se pokazalo i na ocjenama jer su dobili 40 bodova žirija. Jelena Perić ozbiljno je zabrinula svoje pratitelje i obožavatelje objavivši fotografiju iz bolničkog kreveta uoči finalne emisije ''Plesa sa zvijezdama''. Skupila je snage, preprodila i taj izazov te pokazala da je zaista prava profesionalka koju ništa ne može zaustaviti. Jedina ženska zvijezda u finalu, izazovnom sambom zavlada je pozornicom "Plesa sa zvijezdama". Ona je plesna 'tempirana bomba' koja svojim nastupima iz epizode u epizodu oduševljava žiri i publiku.

image
LUKA DUBROJA/NOVATV

Napornim treninzima za prošlu nedjelju Sandi i Helena uspjeli su se iskupiti brzim koracima u jiveu i osvojili su 40 bodova žirija, a zatim su se vratili uz impresivni lyrical. Sandi i Helena sambu su već plesali u vremeplovu, bilo je vatreno i dinamično i taj nastup donio im je dvije desetke. Upravo zato su očekivanja od ovog finalnog nastupa bila velika i svakako su nadmašili sami sebe. Iz epizode u epizodu bili su sve bolji i bolji, slušali su komentare žirija, naporno trenirali i rezultate toga vidimo i u večerašnoj finalnoj emisiji.

Linker
20. travanj 2024 07:08