PLES SA ZVIJEZDAMA

Pedro i Valentina pobjednici su Plesa sa zvijezdama!

U neizvjesnom finalu četiri su para oduševila plesnim izvedbama, a plakali su natjecatelji, žiri i voditelji.

Pedro i Valentina pobjednici su Plesa sa zvijezdama u završnici prepunoj suza, smijeha i emocija. U finalu su se natjecala četiri plesna para, a u samu završnicu ušli su Pedro i Valentina te Sandi i Helena.

image
LUKA DUBROJA
image
LUKA DUBROJA

Za prvi finalni plesa Pedro i Valentina izveli su paso doble, a u drugom dijelu večeri plesali su freestyle. Više puta Pedro je pokazao i dokazao kako je maksimalno posvećen ovom projektu te da vjeruje i sluša svoju mentoricu Valentinu. Pedru je podrška obitelji neizmjerno puno značila u ovom njegovom plesnom putu. Pokazao je emotivnost, prepustio se i ddokazao da 'živi' ples, a proglašenje pobjednika dočekao je sa suzama u očima. Iz publike su ga hrabrile ponosne supruga i kćer.

Za titulu najboljeg para sezone borili su se Jelena Perić i Marko Mrkić, Sandi Pego i Helena Janjušević, Filip Vidović i Paula Jeričević, Pedro Soltz i Valentina Walme. Nakon prvog kruga i prvih plesova u finalu, žiri je s četiri desetke nagradio Valentinu i Pedra te Sandija i Helenu. U drugom krugu natjecatelji su posebno emotivnim nastupima osvojili ovacije publike te izmamili suze na oči Maje Šuput. Nevjerojatnim nastupom s posebnim efektima i plesom na kiši Sandi i Helena su zaokružili finalnu večer.

image
LUKA DUBROJA

Prije samog proglašenja pobjednika, posebnu točku izveli su članovi žirija, a najveći pljesak odnijela je trudna Franka Batelić.

Linker
18. travanj 2024 08:35