PANONNIAN CHALLENGE

Pogledajte vratolomije mladog Varaždinca! Sprema se za olimpijske igre u Parizu 2024.

Varaždinski bmx vozač Marin Ranteš naša je glavna uzdanica za nastup na Olimpijskim igrama u Parizu 2024., a što sve može i zna pokazao je osječkoj publici na turniru Panonnian Challenge, jednom od najjačih u svijetu, na kojem je osvojio drugo mjesto.

Finalni dan sportskog dijela natjecanja 23. izdanja Pannonian Challengea pokazao je još jednom zašto taj festival s razlogom nosi laskavu titulu najuspješnijeg i najposebnijeg festivala ekstremnog sporta i urbane kulture u regiji. Nije nedostajalo ni fantastičnih sportskih nastupa, a pogotovo nije nedostajalo svesrdne podrške publike koja je s oduševljenjem cijeli dan pratila što su pripremili BMX vozači na lijevoj strani Drave u Osijeku.

image

Jacob Thiem. Marin Ranteš i Declan Brooks

MARIN STUPAR

Njihovo srce kucalo je za mladog Varaždinca Marina Ranteša, lanjskog pobjednika y disciplini BMX Pro Freestyle u kojoj su se natjecali najbolji svjetski vozači. Nijanse odlučivale o prva tri mjesta, ali i ukupnom poretku, a na kraju je pobjedu odnio Amerikanac Jacob Thiem. Marin Ranteš je natjecanje završio drugi, a treći je bio britanski vozač Declan Brooks.

Čitajte i:

Svi oni su svojim vratolomijama, trikovima i akrobacijama oduzimali dah okupljenim gledateljima, a nakon adrenalinske sportske završnice, dobra atmosfera se nastavila na glazbenom podiju na kojem su se okupili sportaši, ali i brojni Osječani i njihovi gosti. U Kazamatu su ih zabavljali i rasplesali Richard Zepezauer iz Berlina, te DJ Evans i DJ Fusion iz Rovinja.

image

Zajednička fotografija pobjednika u svim kategorijama

MARIN STUPAR

Svoju premijeru na ovogodišnjem Pannonian Challengeu dobio je popularni esport u sklopu Reboot Online Games Weeka powered by A1, u sklopu kojeg je održano finale 9. sezone A1 Adria League.

Linker
19. travanj 2024 06:28