TOMISLAV MOZE
Nova rutina

Poznate Hrvatice otkrile spas za oštećenu plavu kosu, rezultati se vide odmah

Influencerice Pamela Smoljanić, Mia Matić i Karla Kirschner prepustile su svoju kosu u ruke najpoznatijoj hrvatskoj hair stilistici Teuti Mesaroš kako bi i same osjetile dobrobit ove nove rutine.

Svjetski kozmetički brend Keune Haircosmetics predstavio je svoju novu liniju proizvoda Blonde Savior u elegantnom zagrebačkom fine dining restoranu ManO. Događanje je okupilo poznate profesionalce, ali i brojne druge ugledni goste. Među okupljenima bili su: Teuta Mesaroš, Mia i Nika Matić, Korana Gvozdić, Ivan Šarić, Vlaho Arbulić i drugi.

image

Mia Matić

TOMISLAV MOZE

Nova linija Blonde Savior znanstveno je formulirana za posvijetljenu, oštećenu i izbijeljenu kosu. Osim što otklanja oštećenja nastalog od izbjeljivanja kose, savršeno uravnotežena kombinacija ovih proizvoda odmah pokazuje svoje rezultate. Kosa već od prvog korištenja poprima zdrav i njegovan izgled, a ponovljenom upotrebom proizvoda postaje sve čvršća. Ključni sastojci linije proizvoda Blonde Savior su glikolna kiselina i kreatin koji zajedno stvaraju jaču, sjajniju kosu koja postaje i ostaje zdrava.

image

Teuta Mesaroš

TOMISLAV MOZE

Nova rutina za savršen oporavak kose

Kolekcija Blonde Savior stiže baš u pravo vrijeme, kako bi pred ljeto zaštitila i njegovala plave nijanse, a uključuje sve potrebno za njegu - šampon, masku i leave-in tretman. Prvi korak njege je šamponiranje Blonde Savior šamponom bez sulfata koji obnavlja i jača kosu a istovremeno joj pruža hidrataciju. Drugi korak je nanošenje Blonde Savior maske koja intenzivno popravlja oštećenja na poroznoj i izbijeljenoj kosi i čini je snažnom, sjajnom i zdravom. Treći je korak Blonde Savior leave-in tretman koji osnažuje, hidratizira i zaglađuje kosu, čineći je zadivljujuće zdravom i spremnom za stiliziranje jer štiti od topline do 230°C.

image

Korana Gvozdić

TOMISLAV MOZE

Već od prvog korištenja linije Blonde Savior kosa postaje sedam puta jača, ima 96% manje pucanja vlasi, a više od tri četvrtine korisnica ima osjećaj da im je kosa zdravija i zaglađenija. Nakon sedam korištenja proizvoda iz linije Blonde Savior nestaje čak 64% oštećenja nastalih izbjeljivanjem.

image

Nika Matić

TOMISLAV MOZE

Prve obožavateljice

Prelijepe i uvijek besprijekorno njegovane influencerice Pamela Smoljanić, Mia Matić i Karla Kirschner prepustile su svoju kosu u ruke najpoznatijoj hrvatskoj hair stilistici Teuti Mesaroš kako bi i same osjetile dobrobit ove nove rutine i ojačale svoju kosu na zdrav i prirodan način. U otmjenom frizerskom salonu koji nosi njezino ime, Teuta im je pokazala kako najbolje primijeniti sva tri nova Blonde Savior proizvoda i jednostavno, a efektno, stilizirati oporavljenu i osnaženu kosu. Prema riječima triju influencerica, Blonde Savior je već našao prve obožavateljice.

image

Karla Kirschner

TOMISLAV MOZE

Linija Blonde Savior na tržište dolazi sredinom lipnja, a kao i ostatak Keune profesionalnih proizvoda, možete ih pronaći u Keune frizerskim salonima uz savjetovanje stručnjaka, dok će na Keune webshopu ili u Keune Hair Pointu biti dostupni početkom srpnja.

image

Sonja Kvesić

TOMISLAV MOZE

Keune – tradicija inovacije

Svjetski kozmetički div Keune Haircosmetics ove godine slavi svoj stoti rođendan. Ono što ovaj brend čini posebnim je beskompromisno visoka kvaliteta proizvoda za kosu, od bojanja do njege. Zbog toga profesionalci diljem svijeta biraju Keune, baš kao i korisnici kojima je postao pojam dobrog izgleda i zdravlja kose.

image

Paula Puškaš

TOMISLAV MOZE

Svojim inovativnim pristupom, praćenjem trendova, pažljivim osluškivanjem potreba klijenata i korisnika, te iznad svega održivim pristupom proizvodnji koja nije okrutna prema životinjama, izrasli su u najvažnije svjetsko ime kad se radi o kosi.

Profesionalci za profesionalce

Keune Haircosmetics najveći je nizozemski proizvođač profesionalnih proizvoda za kosu. Ova obiteljska tradicija koja traje već sto godina počela je s Janom Keuneom, ljekarnikom iz Amsterdama koji je bio fasciniran uvojcima. Iznad ljekarne koju je vodio sa suprugom počeo je eksperimentirati i proizvoditi proizvode za kosu. Svijet ga pamti i po formuli za trajno kovrčanje kose, odnosno izumu minivala kakav danas poznajemo.

image

Keune tim: Neven Vrščak, Anita_Matić i Matevz First

TOMISLAV MOZE

Nizozemski je proizvod tada osvojio svijet, a Keune Haircosmetics je postao svjetski brend 1925. godine kada je Jan i službeno ljekarnu nazvao po sebi. Od tada, Keune je prerastao u multinacionalnu kompaniju, a pritom nije izgubio tradicijske i obiteljske vrijednosti. Prisutan je u više od 80 zemalja svijeta, a cijeli posao i dalje vodi obiteljska tvrtka. Keune nikad ne testira na životinjama, ima vegansku liniju proizvoda, brine o održivosti, o ljudima i o planetu.

image

Paula Puškaš

TOMISLAV MOZE
image

Karla Kirschner

TOMISLAV MOZE
image

Mia Matić

TOMISLAV MOZE
image

Korana Gvozdić

TOMISLAV MOZE
image

Mia Matić

TOMISLAV MOZE
Linker
23. lipanj 2022 16:04