Najbolje slavlje

Rođendanski vikend splitskog glazbenika: Petar Grašo oduševio publiku u prepunoj Areni

Na prvom od dva koncerta, Grašo oduševio prepunu Arenu Zagreb i dobio gromoglasne ovacije.

Splitski pjevač jedva je dočekao stati na pozornicu Arene u Zagrebu, a isto je nestrpljenje proživljavala i njegova mnogobrojna publika. U petak je Petar Grašo održao svoj prvi od dva uzastopna koncerta u Zagrebu. Nakon pet godina, Grašo je opet rasprodao Arenu. Isprva je koncert u petak kasnio sat vremena zbog ogromne gužve, pjevač iz Splita održao je spektakularni koncert u Areni Zagreb.

image

Petar Grašo nakon pet godina napunio je Arenu.

DAVOR PONGRACIC/CROPIX

Prepuna Arena, za koju se tražila ulaznica više odzvanjala je Grašinim hitovima. Koncert je otvorio najnovijom pjesmom "Jel ti reka ko", dobio je gromoglasan pljesak, a zatim je nastavio nizati svoje najveće hitove.

"Prošlo je pet godina, prve dvije su brzo proletjele, nismo imali prilike družiti se, biti slobodni. Hvala vam sto ste čekali pet godina", rekao je Grašo publici.

image

Grašo će u subotu proslaviti 46. rođendan

DAVOR PONGRACIC/CROPIX

Čitajte i: Grašo s Hanom uoči velikog spektakla: ‘Odbrojavanje i zagrijavanje je počelo‘

Atraktivan nastup

Bio je to fenomenalan uvod u Grašin vikend, dva dana zagrebačkih koncerata, na kojima će Splićanin i proslaviti 46. rođendan u subotu 19. ožujka. Bogata produkcija omogućila je obožavateljima Petra Graše posebno vizualno atraktivno iskustvo, s brojnim ekranima iznad pozornice.

image

Petar je zasvirao i klavir.

DAVOR PONGRACIC/CROPIX
image

Uz Petra na pozornici je pjevala i Hana.

DAVOR PONGRACIC/CROPIX

Uz Petra, bend, mali orkestar, na pozornici je pjevala i njegova supruga Hana Huljić Grašo, a kao gost iznenađenja na pozornicu se popeo i njegov punac, Tonči Huljić.

image

Dupkom puna Arena uživala je u audio-vizualnom dojmu.

DAVOR PONGRACIC/CROPIX

Mnogobrojna publika uglas je pjevala Grašine najveće hitove sa svojim omiljenim pjevačem, a mnogi su bili presretni što je zagrebačka Arena nakon dvije godine konačno puna.

Linker
20. travanj 2024 04:48