JOHN PAVLISH
prvi rođendan luksuznog butika

Sandra Perković zablistala u maloj crnoj haljini na proslavi Aleksandre Dojčinović

Prvi rođendan luksuznog butika Aleksande Dojčinović nisu propustili poznati Hrvati, koji su odmah provjerili što je dizajnerica spremila za novu sezonu.

Najuspješnija hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović ovih dana ima dvostruki razlog za slavlje. Naime, nakon što je u Zagrebu otvorila svoju prvu Opticu La Vie i na taj način okrenula jednu sasvim novu poslovnu stranicu, njezin luksuzni Lei Lou butik u Ilici 15 proslavio je prvi rođendan koji nisu propustili prijatelji njenog brenda – Sandra Perković, Ljupka Gojić Mikić, Ecija Ojdanić, Ante Vrban, Ana Radišić, Tihana Harapin Zalepugin, Korana Gvozdić, Marija Jerneić te brojne Aleksandrine klijentice.

image

Sandra Perković

JOHN PAVLISH

Ova ambiciozna i nagrađivana domaća poduzetnica novije generacije prošle je godine, otvorenjem butika u strogom centru metropole, koji se prostire na čak 270 kvadrata, stavila krunu na svojih petnaest godina posvećenih hrvatskoj modi, ali i pokazala svojim primjerom drugima kako uspješno i s vizijom raditi nakon dvije teške pandemijske godine.

image

Aleksandra Dojčinović

JOHN PAVLISH

"Vrijeme brže prolazi kada si zaokupljen poslom, a meni su protekle dvije godine doslovno proletjele jer sam napokon imala priliku više se posvetiti stvarima kojima prije nisam mogla. Jedan veliki projekt, otvorenje optike, realizirala sam i time obilježila prvu polovicu godine, dok u ovu drugu polovicu krećemo proslavom rođendana zagrebačkog butika, a koju prati nova kolekcija na koju sam jako ponosna, pogotovo na nove modele torbi i ljetnog accessoiresa", naglašava dizajnerica.

image

Nika Matić

JOHN PAVLISH

A Lei Lou kolekcija za ljeto zaista je posebna priča, podijeljena u nekoliko stilskih fragmenata koji savršeno funkcioniraju kao samostalne cjeline, ali i kada se kombiniraju međusobno. Lei Lou, naime, već odavno nije brand posvećen gotovo isključivo haljinama, što je godinama bio Aleksandrin zaštitni znak. Danas je to, bez pretjerivanja, prava hrvatska modna kuća, koja pod svojom kapom ima sve što imaju slični europski i svjetski projekti, a to znači, uz nekoliko linija odjeće, i jednako popularne vlastite linije cipela, nakita i modnih dodataka.

image

Mia Matić

JOHN PAVLISH

Nova Lei Lou kolekcija zapravo je fusion nekoliko stilova. U isto je vrijeme beskrajno romantična, ali i pomalo edgy, budući da s jedne strane nosi dozu sportske elegancije, a s druge vrhunskog glamura rezerviranog za naša najmondenija ljetovališta i najljepše ljetne zabave. Šeširi širokog oboda, nove, futuristički dizajnirane torbice gotovo geometrijskih, modernističkih linija, midaxi haljine i novi model sandala Kylie s remenčićima sve je što vam ovo ljeto treba za zabljesnuti na svim događanjima, bilo da je riječ o odlasku na plažu, kavu u gradu, koktel s prijateljicama, vjenčanje ili red carpet.

image

Tihana Harapin Zalepugin

JOHN PAVLISH
image

Snježana Dojčinović

JOHN PAVLISH
image

Marija Jerneić

JOHN PAVLISH
image

Ljupka Gojić Mikić

JOHN PAVLISH
image

Korana Gvozdić

JOHN PAVLISH
image

Ecija Ojdanić

JOHN PAVLISH
image

Rita Rumora

JOHN PAVLISH
image

Ante Vrban

JOHN PAVLISH
image

Ana Radišić

JOHN PAVLISH
image

Aleksandra Dojčinović i Ecija Ojdanić

JOHN PAVLISH
Linker
17. lipanj 2022 10:23