Skladni zajedno

Večer zaljubljenih parova: Arija, Jelena, Iris i Ana uživale s partnerima u Nininim hitovima

Brojni naši poznati parovi u čarobnoj atmosferi proslavili su početak ljetne sezone. U Brelima su tradicija, dulja od pola stoljeća i Mediteran, kao inspiracija i način života, zasjali u punom sjaju.

Večer zaljubljenih parova u čarobnim Brelima kao da je označila početak dugog toplog ljeta. Naši brojni poznati okupili su se na svečanoj večeri u preuređenom Bluesun hotelu Maestral Brela, gdje je na gala eventu nastupila naša diva Nina Badrić.

image

Marko Vargek i Arija Rizvić

JOHN PAVLISH

Zaljubljena redateljica Arija Rizvić uživala je u vrućoj ljetnoj noći uz svog odabranika sportskog novinara Marka Vargeka. Par je najtopliji tjedan u godini iskoristio za uživanje u čarobnim Brelima. Arija je zablistala u asimetričnoj, ružičastoj haljini koja je otkrila njenu mladenačku liniju.

Događaj i odmor nisu propustili ni Jelena Veljača i Vito Turšić u ležernom i elegantnom ljetnom izdanju.

image

Jelena Veljača i Vito Turšić

JOHN PAVLISH

Pedro Soltz i Iris Cekuš također su zablistali, ona elegantan u dugoj crnoj haljini s asimetričnim izrezima, a on u bijelim hlačama i lanenoj košulji tamno plave boje.

image

Pedro Soltz i Iris Cekuš

JOHN PAVLISH

Joško i Ana Čagalj elegantni su kao i uvijek, on u mediteranskom outfitu bijela košulja, ležerno podvinutih rukava i svijetle hlače pun su pogodak. Ana u elegantnoj ljubičastoj haljini s atraktivnim prorezima na dekolteu i nogama.

image

Ana Čagalj

JOHN PAVLISH
image

Joško Čagalj

JOHN PAVLISH

Svi oni, uz brojne druge goste uživali su u čarobnoj atmosferi kojom je proslavljen početak ljetne sezone. Tradicija, dulja od pola stoljeća i Mediteran, kao inspiracija i način života, zasjali su u punom sjaju.

image

Nina Badrić

JOHN PAVLISH
image

Bluesun Brela

JOHN PAVLISH

Čitajte i: Ana Radišić slavila uz brojna poznata lica: Matija Cvek pjevao, Bojana Gregorić oduševila outfitom

Uzvanici, među kojima su bili i Žanamari Lalić, Ida Prester, Anamarija Asanović, Anamaria Raić i mnogi drugi uživali su u blagom povjetarcu tople ljetne večeri, uz probrane gastro delicije i nastup istinske dive hrvatske glazbene scene Nine Badrić, čiji glas nikoga nije ostavio ravnodušnim.

image

Ida Prester

JOHN PAVLISH
image

Žanamari Perčić

JOHN PAVLISH

Maestral, kanonsko djelo hrvatskog poslijeratnog modernizma, simbol arhitekture Brela i Makarske rivijere te nekada najluksuzniji hotel na Jadranu izgrađen je u periodu od 1962. do 1965. Godine oduvijek je ponos Makarske rivijere. Djelo je arhitekata Ante Rožića, Juliusa De Luce i Matije Salaja, dok je interijer dizajnirao Bernardo Bernardi i preuređenju se moralo pristupiti s mnogo pažnje, pa su svi radovi izvedeni uz prethodne konzultacije s konzervatorima.

image

Anamarija Asanović

JOHN PAVLISH
image

Anamarija Raić

JOHN PAVLISH
Linker
14. travanj 2024 15:26