NIJE SE ŠTEDJELO

Vjenčanje od 25 milijuna kuna! Dan iz snova za Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz

Zlatni par svjetskog jet-seta vjenčao se na imanju mladenkinog oca u Palm Beachu, a među uzvanicima su bili Serena Williams, Eva Longoria, Godon Ramsey i njihov ljubimac, bišon Label.

Mladenci su umirali od treme i straha, ali je na kraju sve savršeno ispalo. Brojka od dvadeset i sedam spavaćih soba na očevom imanju Nicole Peltz (27) poklopila se se ne samo s mladenkinim godinama, nego i s potrebom za smještaj brojnih uzvanika koji su stigli na vjenčanje nasljednice obiteljskog poslovnog carstva s četiri godine mlađim mladoženjom Brooklynom Beckhamom (23).

image

Bišon Label je ljubimac mladoženje Brooklyna Beckhama

LCD/SHUTTERSTOCK

Luskuzno imanje čija se vrijednost procjenjuje na 80 milijuna dolara smješteno je u Palm Beachu na Floridi, a troškovi vjenčanja procjenjeni su na tri milijuna dolara.

image

Među djveverušama je bila i Harper Beckham

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Osim roditelja i obitelji među uzvanicima su bili proslavljeni chef Gordon Ramsey (55), teniska legenda Serena Williams (40), glumica Eva Longoria (47), pjevačice Melanie Brown (46) i Melanie Chisholm (48), supermodel Gigi Hadid (26) i Gisele Bundchen (41), te nogometaši Phil Neville (45) i Dave Gardberb (44), koji je bio i mladoženjin vjenčani kum.

Pogledajte video

"Bilo je dirljivo, preslatko i jako emotivno", opisala je jedna gošća vjenčanje nakon kojeg je uslijedilo trodnevno svadbeno slavlje.

image

Mladenkina sestra Britanny Peltz sad je šogorica Brooklyna Beckhama

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Među djeverušama je bila i mladoženjina mlađa sestra Harper Beckham (10), koja se na ponos svojih roditelja Victorije (47) i Davida Beckhama (46) potpuno uživjela u ulogu.

image

Legendarne tenisačice Venus i Serena Williams

LCD/SHUTTERSTOCK

Mladenka je zablistala u vjenčanici Pierpaola Piccolija, kreaciji s potpisom modne kuće Valentino, a tijekom svečanosti se tri puta presvlačila.

image

Chef Gordon Ramsay popričao je s Romeom Beckhamom

LCD/SHUTTERSTOCK

Uzvanike su zabaljali nastupi Marca Anthonyja, DJ-a Fat Tonyja, te Snoop Dogg.

"Dobrodošao u obitelj u kojoj je sveto pravilo - sretna žena je jamstvo za sretan život", izjavio je Brad Peltz, mladenkin brat, kojeg je odabrala za svog vjenčanog kuma.

image

Među uzvanicima je bila i glumica Eva Longoria

LCD/SHUTTERSTOCK

Zlatni par svjetskog jet seta upoznao se festivalu Coachella u travnju 2017., a da su zajedno objavili su u studenom 2019. Zajedno žive od ožujka 2020., a Brooklyn je svoju dragu zaprosio dijamantnim prstenom u srpnju iste godine. Ako ikad nešto među njima pođe po zlu ne moraju brinuti, jer su se njihovi odvjetnici pobrinuli za predbračni ugovor koji su oboje potpisali.

Linker
16. travanj 2024 10:25