Čitatelji odlučili

Završeno je glasanje za Zlatni Studio: Dobitnike najveće medijske nagrade doznat ćemo do kraja tjedna

Dodjelu najveće medijske nagrade u Hrvatskoj ponovno će obilježiti svečana manifestacija popraćena spektakularnim zabavnim programom, a doznat ćemo i tko su ovogodišnji dobitnici.

Glasanje za pobjednike najveće medijske nagrade u Hrvatskoj završilo je s prikupljenih rekordnih 800.000 glasova. Prvi dio glasova je pristigao putem kupona objavljenih u tjedniku Studio, a drugi dio je uključivao online glasove čitatelja na portalu jutarnji.hr. Nagrade se dodjeljuju u pet kategorija koje uključuju televiziju, glazbu, film, kazalište i radio.

Dodjela će biti popraćena bogatim glazbenim programom s nizom iznenađenja, a gledatelji će konačno saznati imena ovogodišnjih dobitnika nagrade Zlatnog Studija, i to pod vodstvom Daniele Trbović koja će moderirati svečanost u trajanju od sto minuta. U sklopu manifestacije, hrvatska javnost će imati prilike svjedočiti i pravom modnom spektaklu koji će uključivati pregršt svečanih modnih kombinacija: omiljene zvijezde će pokazati svoje toalete i svečana odijela, a za šminku i frizuru će se pobrinuti vrsni vizažisti i frizeri.

Ovogodišnja manifestacija će, kao inače, ugostiti brojne domaće zvijezde, a oni koji sudjeluju u zabavno-glazbenom programu već su počeli uvježbavati nastupe. Čija ćemo lica i nastupe imati prilike vidjeti još je uvijek tajna, ali visoka očekivanja postavlja produkcija HRT-a koja priprema spektakularan vizualni doživljaj u duhu Zlatnog Studija. Poznati moto Zlatnog Studija glasi "najbolji biraju najbolje" pa je tako tim profesionalaca još prije nekoliko mjeseci započeo s pripremom programa iza kojega stoje važna lica. Naime, manifestacija će se održati pod režijskom palicom Ivana Miladinova, za glazbenu produkciju zaslužan je Ante Gelo, a scenografiju potpisuje Dragutin Broz, a cjelokupan tim obećava večer za pamćenje.

Čitajte i: Tko su finalisti najveće medijske nagrade u Hrvatskoj? Započeo je drugi krug glasanja, a konkurencija je velika!

Izravan prijenos dodjele nagrada možete pratiti 4. veljače u 20:10 na Prvom programu HRT-a, a sama svečanost će se održati u studiju 'Anton Marti' Hrvatske televizije.

Linker
14. travanj 2024 13:15