Davor Matota
život kao u sapunici

EKSKLUZIVNO! Tajna osmijeha Tamare Garbajs: Stiže prinova!

Da je glumica Tamara Garbajs u slatkom iščekivanju mogli su se uvjeriti okupljeni na subotnjoj premijeri predstave Orašar u njezinom matičnom kazalištu Trešnja, no ulogu ovoga puta nije ostvarila jer je čeka ona najvažnija - majke, ekskluzivno doznaje Gloria

Rijetke su sapunice u kojima se može zamisliti zaplet kakav u privatnom životu proživljava zagrebačka glumica Tamara Vrdoljak(42). U nešto više od godinu dana prekinula je sedmogodišnju vezu s redateljem Markom Vrdoljakom, potom se ludo zaljubila u zagrebačkog kirurga Andreja Rotha s kojim je u vezi bila osam mjeseci, da bi joj nakon prekida srce osvojio primarijus Danko Velimir Vrdoljak (52), Rothov najbolji prijatelj i šef na Klinici za tumore KBC-a Sestre milosrdnice. Za njega se udala ljetos, nakon samo mjesec dana veze, a nedavno se doznalo da par očekuje prinovu, zbog čega je Tamara usporila radni tempo.

Upravo se na premijeri Orašara mogao vidjeti trbuščić glumice kojoj će ovo biti drugo dijete, dok će njezinom suprugu peto, a čije fotografije ekskluzivno donosi Gloria.

Linker
25. travanj 2024 02:28