Ella Dvornik
 Ella Dvornik / Instagram
Kakav je ovo mali šećer!

Ella Dvornik, čuvaj se! Tvoja nasljednica osvaja društvene mreže brzinom munje - i nema namjeru usporiti

Balie Dee ima tek nešto više od dvije godine, no dominira društvenim mrežama kao malo tko. Njezina majka Ella Dvornik prava je zvijezda Instagrama, no izgleda da u vlastitoj kući ima opaku konkurenticu koja bi joj mogla uzeti tron!

Balie Dee ima tek nešto više od dvije godine, no dominira društvenim mrežama kao malo tko. Njezina majka Ella Dvornik prava je zvijezda Instagrama, no izgleda da u vlastitoj kući ima opaku konkurenticu koja bi joj mogla uzeti tron!

Ella Dvornik majka je dviju djevojčica. Drugu kćerkicu Lumi Wren na svijet je donijela 20. veljače i time je njezina Balie Dee postala velika sestra. Najpoznatija domaća influencerica "žonglira" tako u obavezama s dvoje male djece, a oko Balie ovih dana uskače i baka Danijela Dvornik.

Sigurno smo da je poznatoj baki itekako zabavno, jer je Balie naprosto pravi mali hit na društvenim mrežama. Među vojskom Ellinih obožavatelja, dvogodišnja Balie iz dana u dan osvaja sve veći broj poklonika te je postala pravi magnet majčinog Instagrama - i to potpuno zasluženo!

Nekako nam se čini da je ovo tek početak, a Elli možemo samo poručiti da je njezina nasljednica rođena spremna da jednog dana preuzme tron na društvenim mrežama!

Donosimo vam najveće hitove i lekcije koje nam je udijelila preslatka Balie Dee Pearce!

Balie je svi mi ovih dana u dućanima

Ispraznile su se police dućana - Balie je to kratko opisala u videu koji je Ella jučer objavila: "Nema više papat'", kratko je ustvrdila Balie prolazeći rukicom preko trbuščića. Razumijemo te Balie, svima nam je isto!

Uzbuđenje pred shopping

Kada je Ella jednom prilikom svoju djevojčicu pitala hoće li ići u shopping, Balie je pokazala oduševljenje i spremnost! Nije važno što, važno je imati volje za kupovinom! Trebamo li išta dodati?

Veselje uz dobru glazbu i borovnice

Kada je zaplesala dok je jela sušeno voće, srca su nam se rastopila. Osjećamo taj entuzijazam!

Mamine fore ipak su najbolje

Ismijati se dobro, i od srca, trebao bi nam biti prioritet svakog dana. Zna to i Balie, koja se oduševljava forama svoje slavne mame. Znamo svi, zna i Balie, mame ipak znaju najbolje!

Ljubav prema sladoledu je iznad svega

Uživati u slatkišima svima nam je drago pa točno možemo zamisliti kako se osjećala Balie kada se proteklog ljeta počastila tijekom ljetovanja s roditeljima! Dajte nam sladoled!

Nježna strana prema bebi

Dok je sestrica spavala u njezinom naručju, Balie ju je nježno gladila i tiho pričala sa svojom bakom. Dirljivi trenutak podijelila je Danijela Dvornik na svom Facebooku. Nekad i kulerice moraju pokazati nježnu stranu!

Pleši kao da nitko ne gleda

Već sada Balie ima zarazan osjećaj za ritam i voli dobru glazbu pa se raspleše kad je za to raspoložena ili je dobra prilika. A čim čujemo zarazni ritam, ne možemo se ne pokrenuti!

Svaki dan je tvoj dan

Balie se, napisala je Ella nasmijavši pritom sljedbenike na Instagramu, pravila da je mama bila u dućanu. Iako je doček uz balone i poklone bio namijenjen Elli i Lumi, Balie je preuzela party i poručila više puta da joj je - rođendan. "Ne smijemo više balone doma donositi", ustanovila je Dvornik i nasmijala sve. Reći ćemo samo da prave zvijezde znaju da je njihov dan - svaki dan!

Uhvaćena na djelu

Pomalo iznenađenog lica pozirala je Balie mami nakon što je uhvaćena u igri s kremom. Za njegu nikad nije rano, zar ne?

Prioriteti se znaju

"Relja ima tendenciju stavljati sve na mjesto, a Balie ima tendenciju stavljati sve u usta. Samo da se jede. I dok vi gledate sliku i govorite si "awwwww dala mu je štapić" ja vam moram reci da je upravo suprotno. Balie mu, naime, uzima štapić što možete primijetiti na izrazu njegovog lica. I dok Relja vježba i radi yogu, Balie nadoknađuje sve njegove izgubljene kalorije. Pa vi recite da to nije ljubav", odala je mama Ella uz fotografiju druženja Balie i njezinog prijatelja Relje, inače sina glumice Petre Kurtele. BFF-ovi su tu da se poštuju i vole - i da se brinemo za njihovu liniju, zar ne?

Linker
26. travanj 2024 20:23