PRESS / Vivre.hr
SAD JE TRENUTAK

I naš životni prostor žudi za promjenama: Požurite i iskoristite legendarne popuste na Vivreu!

Počela je već dobro poznata Vivreova Legendarna Rasprodaja, a u ponudi je više desetaka tisuća proizvoda na sniženju do čak 75 posto!

Ako još niste imali prilike posjetiti Vivre.hr, ne brinite - Legendarna Rasprodaja traje do 21. rujna, do 13 sati, a samo jedan klik dijeli vas od najbolje ponude za uređenje svakog kutka vašeg doma po najboljim cijenama! Vivre.hr pripremio je na desetke tisuća proizvoda sniženih do čak 75%.

PRESS / Vivre.hr
Sofe i fotelje, kreveti i noćni ormarići te ormari i predvorja, samo su dio bogate Vivre.hr ponude.

Tijekom dva tjedna trajanja rasprodaje posjetitelji online trgovine Vivre.hr mogu očekivati promotivne cijene proizvoda iz svih kategorija: Namještaj, Dekor, Kuhinja, Spavaća soba, Rasvjeta, Kupaonica i organiziranje, Tepisi te Stil života. Tako će Vivreovi kupci imati priliku otkriti raznoliki asortiman više od sto tisuća proizvoda te preurediti svoj dom sa stilom i stvoriti legendarno okruženje za uživanje ove jeseni.

PRESS / Vivre.hr
U bogatom asortimanu Vivre web shopa više je od sto tisuća proizvoda.

Kao najavu Legendarne rasprodaje Vivre je također predstavio i novi vizualni identitet koji je nastao u suradnji s Europskom bankom za obnovu i razvoj (EBRD). Novi imidž temelji se na potpuno novom vizualnom izričaju, koji se sastoji od prilagodljivog logotipa i široke palete boja koji u kombinaciji pružaju dinamičan pristup za komunikaciju na svim mogućim platformama i razinama. Glavni cilj cijele vizualne nadogradnje je pružiti kupcima novo i drugačije iskustvo na svakoj točki interakcije. Iz tog razloga novi vizualni identitet podrazumijeva vizualnu i funkcionalnu nadogradnju svih Vivreovih platformi.

Vivre, inače vodeći online trgovac namještajem i predmetima za uređenje doma u srednjoj i istočnoj Europi, pokrenut je u travnju 2012., a posluje u devet država: Hrvatskoj, Rumunjskoj, Bugarskoj, Mađarskoj, Slovačkoj, Sloveniji, Češkoj, Poljskoj i Grčkoj.

PRESS / Vivre.hr
Pored namještaja, ovo je odlična "adresa" i za sve one male sitnice koje stan ili kuću čine domom - okviri, slike, tepisi, zavjese, servisi za jelo, lampe i drugi dekori.

Vivre putem internetskih trgovina i mobilnih aplikacija na navedenim tržištima nudi više od 150.000 modela namještaja, dekoracija, tekstila i dodataka i tisuću različitih brendova sa svih strana svijeta.

Vivre svakodnevno nudi na tisuće novih proizvoda za sve one koji žele postati dizajneri vlastitog doma te tako ispunjava obećanje dano svojim kupcima i osigurava im online destinaciju na kojoj mogu pronaći namještaj i dodatke prilagođene njihovoj osobnosti i životnom stilu.

IZ BOGATE PONUDE IZDVAJAMO:

Stolica Chic

PRESS / Vivre.hr

Prije 694 kn | Sada 540,99 kn

Trosjed na razvlačenje Pansy Petrol

PRESS / Vivre.hr

Prije 16.015 kn | Sada 5753,99 kn

Tepih Ruby, 150x230 cm

PRESS / Vivre.hr

Prije 2639 kn | Sada 1205,99 kn

Stolna lampa Opviq

PRESS / Vivre.hr

Prije 785 kn | Sada 360,99 kn

Linker
19. travanj 2024 05:41