Luka Bulić na snimanju emisije 'Luka i prijatelji'
 Instagram
Rima štima korona go home

Imamo i himnu karantene: Dečki iz TBF-a i Luka Bulić napisali hit na daljinu

Zagrebački voditelj i splitski glazbenici objavili su zajedničku pjesmu koju su napisali iz četiri dnevna borakva, novi Bullhit Antene Zagreb razveselio je brojne ljude u samoizolaciji.

Radijski voditelj Luka Bulić okupio je na daljinu članove splitskog benda The Beat Fleet te su zajedno napisali himnu antikoronaša. Riječ je o prepjevanom hitu TBF-ovaca 'Pozitivan stav', kojeg su ovog puta malo preradili u skladu s aktualnom situacijom.

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma

Dečki iz benda TBF i radijski voditelj udružili su snage i upregnuli internetske servere te je svaki od njih odrepao svoj dio pjesme i snimio se u vlastitom domu. Time su i oni jasno poručili da je ovih dana jedino odgovorno ponašanje - ostati doma.

"Žele je bia krele, to je bila strahota. A mislija je da je veći od života. Ignorira vijesti, Italiju Wuhan. Na upozorenja je bia gluv, ka tetrijeb gluhan", početak je nove antikorona himne. Ova duhovita pjesma s popratnom animacijom, neodogovrnog Želeta koji ispija kave i negira ozbiljnost situacije nasmijala je mnoge.

"Za himnu karantene na daljinu se okupio TBF s tri strane i ja na četvrtoj!", napisao je kratko Luka uz poruke ljudima da budu pametni i ne budu kao Žele.

Pročitajte i:

Linker
15. travanj 2024 22:37