Getty Images
Igrice za odrasle

Iskoristite izolaciju za buđenje strasti, donosimo vodič vrućih aktivnosti u dvoje po danima

Biti zaglavljen kod kuće nikome od nas nije omiljena stvar, ali trenutno smo u situaciji gdje smo svjesni da je to naša obaveza kako bi se spriječilo širenje virusa i kako bi se uskoro mogli vratiti u svoju rutinu.

S obzirom na to da se ova situacija ne može izbjeći, najbolje je da se usredotočimo na sve one pozitivne trenutke koje ova situacija nosi, umjesto da razbijamo glavu s negativnošću.

Kod bilo kakve karantene najveći izazov je ostati okupiran. Ako nam je dosadno vrijeme počinje prolaziti sve sporije i to nas lako frustrira, zato je najbolje da svi nađemo neku zanimaciju.

Ovo vrijeme možemo dobro iskoristiti, na primjer da naučimo neku novu vještinu, krenemo vježbati ili još bolje, odvojimo ovo vrijeme na intimne igrice.
 

Održavanje iskre u odnosu jednako je važno kao i redovita tjelovježba ili zdrava prehrana. To što smo zaglavljeni s našim partnerima može biti nova prilika za ponovno povezivanje ili isprobavanje svega za što prije nismo imali vremena. Seks kod kuće može biti jako zabavan, a LELO odgovara na tri jednostavna pitanja koja će vam dozati da i kod kuće možemo uživati na najbolji mogući način.

Shot of a happy young couple dressed semi nude spending quality time together at home
Getty Images
Postizanje vrhunca nosi mnoge dobrobiti za cjelokupno zdravlje.
 

1. Gdje početi?

Za ovo je kreativnost uvijek ključna, kao i mašta, naravno. Porazgovarajte s partnerom o prijedlozima kako biste mogli iskoristiti prostor vašeg doma. Zašto recimo ne iskoristiti svaku sobu svaki dan u tjednu? Uz ovakvo kretanje, izgubit ćete osjećaj da ste stalno u istom prostoru, a pogotovo kada u svaku sobu dodate različite emocije. Romantično vrijeme u spavaćoj sobi, prljavi seks pod tušem, igranje uloga u kuhinji, maženje na kauču, i što god još poželite.

2. Kako početi?

Zapravo je sve na vama. Ako vam odgovara, možete krenuti s tradicionalnim pristupom te se opustiti kroz razgovor. U principu zvuči dosta jednostavno, ali nikada ne znate što vas čeka dok ne probate. Ako ipak ne želite tradicionalne načine, a niste sigurni da ste dovoljno kreativni, na internetu se uvijek nudi mnogo ideja.

Shot of an affectionate young couple sharing an intimate moment in their living room
Getty Images
Potrudite se na neko vrijeme zaboraviti na sve brige.
 

Također, igra uloga može biti jako zabavna jednom kada se nađe savršena tema koja vam odgovara.
 

Izazovite sebe ili partnera da učinite nešto za što nikada niste imali hrabrosti, a kao nagradu im pripremite ono što najviše vole. Vjerujte nam, iznenadit ćete se koliko je zabavnije kada se uključe seksualne igračke. One vam pomažu da postignete intenzivnije orgazme dok vas u isto vrijeme zbližavaju s partnerom. Na posljednjem mjestu, ali ništa manje bitne, seksualne igre! Seksualne igre možete napraviti sami kod kuće, a odlične su za predigru i zadirkivanje.

3. Kada je najbolji trenutak?

Raspored za vrijeme karantene može biti jako koristan, posebice zato to vam pomaže da imate rutinu. Buđenje i spavanje svaki dan u isto vrijeme, duže spavanje vikendom, vježbanje popodne ili nakon što se probudite - to sve bi vas trebalo održati motiviranima, organiziranima i davati vam osjećaj kontrole. Ista stvar se odnosi i na vaš seks, ako sastavite tjedni raspored ne samo da ćete svaki dan znati kada vas čeka nešto uzbudljivo već će to s vremenom postati antistres terapija. Redoviti orgazmi oslobađaju nas fizičkih napetosti, uz pomoć njih se rješavamo različite boli, ali najbitnije od svega uz pomoć redovnih orgazama održavamo mir i zdrav razum. A što nam je potrebnije od toga u ovom stresnom periodu? Odličan način je, kao što smo već spomenuli, povezivanje vremena s lokacijama.

Shot of an affectionate young couple sharing an intimate moment at home
Getty Images
Posvetite se malo sebi, ali i partneru, na obostrano zadovljstvo.
 

Ponedjeljak kao početak tjedna mogao bi biti rezerviran kao dan za romantičan seks u spavaćoj sobi kako bi se osjećali sigurno.

Utorak i srijeda poznati su kao najproduktivniji dani, pa bi ih trebalo ispuniti s uzbudljivim izazovnim pozama. Ova dva dana su savršena za uvođenje seksualnih igrački ili ulazak u nove uloge.

U četvrtak biste mogli malo usporiti s ugodnim maženjem uz dobar film.

I došli smo do petka, što bi vam petak mogao donijeti? Možda bi bilo dobro da odvojite vremena za sebe, masturbirate, povežite se sa sobom, a ako vam treba inspiracija za to, ovdje možete pronaći sve što vam treba.

Kao što vidimo, karantena ne mora nužno biti tako naporna.
 

Vi ste vlasnici vaših domova i na vama je da odlučite kako ćete iskoristiti vrijeme i prostor u njima. Iako smo ograničeni zidovima, granice u ostvarivanju fantazija nema!

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma

 

Linker
28. studeni 2020 21:19