Božidar Vukičević / Hanza Media
Sretni par

Izlazak ministra Beroša i njegove supruge! Ljubav koja je počela '92. u bolnici - danas je jača nego ikad

Ministar zdravstva Vili Beroš sa svojom suprugom Jasminkom posjetio je otvorenje 66. Splitskog ljeta. Sretni par nije skidao osmijeh s lica, a tako je, kako nam je svojedobno ispričala ova pedagoginja, otkako su se upoznali ratne '92. godine.

Ministar zdravstva Vili Beroš sa suprugom Jasminkom posjetio je svečano otvorenje 66. Splitskog ljeta. Ovogodišnje izdanje održavat će se uz poštivanje svih epidemioloških mjera. Samo otvorenje na Peristilu bilo je obilježeno socijalnom distancom koje su se, osim ministra Beroša, držali i splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara sa suprugom Danijelom, ministrica kultura Nina Obuljen-Koržinek te brojni drugi ugledni uzvanici.

Split, 14072020. 
Svecano otvaranje 66. Splitskog ljeta.
Na fotografiji:Nina Obuljen i Andro Krstulovic Opara sa suprugom Danielom.
Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX
Bozidar Vukicevic / Hanza Media
Nina Obuljen i Andro Krstulovic Opara sa suprugom Danielom u publici na otvorenju 66. Splitskog festivala

Vili Beroš bio je u klasičnom odijelu sa svijetloplavom kravatom, dok je Jasmina Beroš nosila crnu ljetnu haljinu s bijelim detaljima te zanimljivim sandalama.

Gospođa Beroš inače je pedagoginja u vrtiću, niz godina je s ministrom u skladnom braku, a za Gloriju je tijekom dramatičnih događaja ovog proljeća otkrila koliko je ponosna na svog muža.

"Meni i djeci imponira to što sada i drugi primjećuju te njegove karakteristike. Jedan je od njegovih principa da je u životu najvažnije znati ono što ne znaš, pa se onda okružiš ljudima koji to znaju. To je učinio na samom početku, okružio se stručnjacima. Ne misli on da je najpametniji na svijetu, nego uvijek voli biti okružen ljudima za koje misli da su u redu", rekla je tada u intervjuu supruga ministra zdravstva.

Split, 14072020. 
Svecano otvaranje 66. Splitskog ljeta.
Na fotografiji:Ministar zdravstva Vili Beros sa suprugom Jasminkom.
Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX
Božidar Vukićević / Hanza Media
Par je zaljubljen od '92. godine, a otad su stvorili sretnu obitelj i život kojim su u potpunosti zadovoljni.

Ja sam u bolnicu došla zbog neke potrebe, nakon kratkog susreta dogodila se i kavica...

"Kad sam ga upoznala, bio je mladi liječnik na specijalizaciji u Vinogradskoj bolnici - rekla nam je tada Jasminka. "Ja sam u bolnicu došla zbog neke potrebe, nakon kratkog susreta dogodila se i kavica, među nama je zaiskrilo i tako je to krenulo u jednu dobru priču koja traje. Osvojio me svojom nježnošću i neposrednošću. I tada je, kao i danas, bio jako pažljiv, često me šarmirao nekim lijepim cvijetom. Svidjelo mi se što je organiziran, uvijek je obraćao pažnju na detalje. Mogu reći da je vrlo pouzdana osoba, na koju se čovjek uvijek može osloniti", zaključila je gospođa Beroš tada, a u međuvremenu se s njom složio i ostatak zemlje.

Čitajte i:

Ekskluzivno: Supruga junaka nacije otkriva čime ju je ministar osvojio i što najviše kod njega voli

Uzeo predah od krize zbog koronavirusa: Ministar Vili Beroš uživao sa suprugom Jasminkom u večeri punoj plesa

Vili Beroš sasvim osobno! Progovorio o djetinjstvu, obiteljskoj mezimici i slikama koje ga i danas muče

Linker
23. travanj 2024 18:31