Boris Kovacev / CROPIX / CROPIX
Novi hit projekt

Legende se vraćaju! 'Tko pjeva zlo ne misli' doživjet će svoj nastavak

Prema legendarnoj komediji i njezinim likovima snimit će se svojevrstan nastavak priče u obliku televizijske serije, snimanje samo što nije započelo.

Sve ljubitelje filmskog klasika "Tko pjeva zlo ne misli" stižu jako dobre vijesti, naime za petnaestak dana počet će snimanje serije koja bi se trebala zvati "Dnevnik velikog Perice", a radnja serijala nastavljala bi život dva lika iz kultnog filma - Anu Šafranek i Pericu. U planu je snimanje šest epizoda po 50 minuta, javlja 24 sata.

Iz originalne postave filma glumit će i Mirjana Bohanec Vidović (80), kojoj je to bila prva filmska uloga. Komedija "Tko pjeva zlo ne misli" premijerno je prikazana 1970., a sada nakon 70 godina, Mirjana će ponovno glumiti Anu.

Nešto novo, nešto staro

"Jako mi je drago da su me se sjetili i veseli me da sudjelujem u tome. Naravno da naviru uspomene iz doba snimanja filma".

"Lijepo je prisjetiti se tih vremena, nezaboravno iskustvo. I sad bih trebala pjevati, bit će opet pjesme", rekla je Vidović Bohanec.

Malog Pericu glumio je Tomislav Žganec, a velikog će uprizoriti Borko Perić. Upravo su on i Ana Šafranek dodirni momenti s filmom. Serija bi trebala biti smještena u 1964. godinu, kad je Zagreb bio pod vodom zbog velike poplave. Iako još nije potvrđeno, šuška se da režiju potpisuje Vinko Brešan.

Linker
14. travanj 2024 10:14