Ekipa na okupu spremna na novi izazov.
 Promo
U organizaciji Kristijana Iličića

Luka Nižetić, Slavko Sobin i mnoštvo domaćih influencera uživali u aktivnom odmoru iz snova

Četrdesetak influencera u hvale vrijednoj akciji promovirali su hrvatski turizam zahvaljući jednom od najpoznatijih travel bloggera i pritom se jako dobro zabavili.

Najpoznatiji putnik u Hrvatskoj, Kristijan Iličić, u suradnji s Camping Plitvice i općinom Rakovica, od 29. do 31. svibnja 2020. organizirao je najveći hrvatski Influencers Meetup na kojem je sudjelovalo gotovo četrdeset influencera. Cilj ovoga meetup-a je bio promocija hrvatskog turizma u ovim vrlo izazovnim vremenima, pomoć malim gospodarstvima toga kraja i općenito podizanje svijesti o ljepotama i vrijednostima koje krije cijeli taj kraj.

Bilo je jasno da će se ovako plemenitom cilju odazvati svi influenceri koje je zvala agencija Iluminol, kojoj su na čelu Kristijan Iličić i njegova zaručnica Andrea Trgovčević.

Promo
Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević

Ovaj nezaustavljivi dvojac još je jednom pomaknuo granice mogućega i na jedno mjesto doveo sve relevantne influencere iz Hrvatske, među njima i Luku Nižetića, Slavka Sobina, Deana Kotigu, Martinu Boščić, Layz-a, Mašu Zibar, Lidiju Lešić, Emu Kovač, Bornu Rastovića i mnoge druge.

Promo

Kako su i sami izrazito jaki influenceri ovo je ujedno bilo i mjesto gdje su mogli izmjenjivati iskustva s ljudima koji se bave istim poslom, bore s istim izazovima i razumiju moć socijalnih mreža, njihov reach i značaj u promociji. Upravo zato je ovo bilo od neprocjenjive vrijednosti za Plitvička jezera, Camping Plitvice i općinu Rakovica.

Vrhunska zabava

Tijekom tri dana boravka na Plitvicama influenceri su mogli uživati u svim pogodnostima i sadržajima kampa Plitvice i o tome raditi storije i feed-ove na svojim Instagram profilima. Agencija Iluminol, koja raspolaže vrhunskim fotografima i snimateljima, i izrađuje vlogove i videa na svjetskoj razini, pritom je dragim gostima dala na raspolaganje svoje usluge kako bi njihovi feed-ovi izgledali još bolje.

Promo
Luka Nižetić

Promo
Slavko Sobin

Tako su ostvarenje nezaboravne snimke sa zipline-a, vožnje quadovima, e-bykeovima do kule Drežnik, kajacima po vrlo bistroj rijeci Gacka... Jedinstveni prizori jahanja konja, kao i oni iz Doline jelena ili iz adrenalin parka Oggy proširili su se društvenim mrežama.

Promo
Dean Kotiga

U općini Rakovica ljudi su bili vrlo susretljivi i rado su pomogli oko organizacije posjeta zaštićenom području Baraćevih špilja, mističnome mjestu sa sigama, fosilnim ostacima i endemskim životinjama koje žive u njima, i koje su strogo zaštićene. Zbog vrijednih arheoloških nalaza, krajem ožujka 2016. proglašena je trajna zaštita ovoga područja.

Uživali u krasnoj prirodi Plitvičkih jezera

Influenceri su posjetili i Plitvička jezera, najveći, najstariji i najposjećeniji hrvatski nacionalni park. Svi pred sobom imamo prekrasne prizore plavozelenih jezera, međusobno povezanih slapovima, no stvarni doživljaj je tek kad uđete u ovo divno, šumom prekriveno planinsko područje koje krije čak 16 jezera i prelijepe slapove. Sve što ste o njima čuli, malo je u odnosu na ono što tamo doživite kad dođete. UNESCO je 1979. godine Plitvička jezera proglasio svjetskom prirodnom baštinom.

Promo
Kristijan Iličić

“Neizmjerno sam zahvalan ovim divnim ljudima koji su došli podržati ovaj stvarno dobar projekt, pomoći našem turizmu, izdvojiti svoje vrijeme, uložiti trud i sa mnom i Andreom proći bogati program i popratiti ga na društvenim mrežama. Influenceri su danas velika marketinška snaga i zajedno možemo napraviti stvarno velike stvari!”, rekao je Kristijan Iličić.

Čitajte i:

Proslavljeni hrvatski bloger otkazao svadbu i medeni mjesec sa zaručnicom Andreom

Bijeg u prirodu najbolji je odmor: Posjetite neka od blaga Hrvatske i uživajte u očaravajućim prizorima

Luka zapjevao s klapom: Nije htio više čekati, nego rasplesano dočekati popuštanje mjera izolacije

Sreću više ne skriva: Slavko Sobin 'popustio' i konačno otkrio da je zaljubljen već godinama

Linker
11. travanj 2024 19:30