Još prošle godine bračni par je ljetovao zajedno u Sukošanu...
 Matej Dokić
Otkrivena afera

NIJE MU LAKO! Boris se povukao i ne želi dolijevati ulje na vatru, a kako je na sve reagirala Doris Pinčić?

Boris Rogoznica navodno je imao aferu tijekom braka, a koja je nedavno otkrivena. Njegova ljubavnica ima i zajedničke fotografije s Doris Pinčić, što bi u cijeloj situaciji moglo biti najbolnije.

"Malo more, malo studio, to je ljeto! Dobro jutro dobri ljudi, kako ste?", pitala je voditeljica Doris Pinčić svoje pratitelje na Instagramu prije negoli je s kolegom Davorom Meštrovićem sjela na slavni kauč i odradila još jedno izdanje mozaične emisije "Dobro jutro Hrvatska".

Baš kao što rade prave profesionalke, Doris je i ovog puta držala široki osmijeh - kao da se u njezinom privatnom životu ne događaju nešto teži trenuci. Njezin donedavni partner Boris Rogoznica imao je tijekom njihovog braka navodnu aferu, a čiji detalji nemilosrdno izlaze u medije.

Povukao se i sa društvenih mreža

Sam Rogoznica u razgovoru nije bio raspoložen da komentira navode, njegov PR stručnjak savjetovao ga je da se povuče i ne komentira previše nezgodnu temu. Pametno - jer dolijevati ulje na vatru sada bi bilo zaista nepromišljeno. Posljednjih dana povukao se i s društvenih mreža, jasno je da mu nije lako palo sve što se saznalo.

Doris je, pak, ostala diskretna u cijeloj priči, bez komentara. Uživa u ljetu, majčinstvu, uspješnoj poslovnoj strategiji i izgleda bolje no ikad. Najbolnije u cijeloj priči moglo bi biti to što je Doris iz viđenja poznavala navodnu ljubavnicu svog supruga, Alex je čak objavila fotografije na kojima pozira u društvu s Doris, na snimanju RTL-ovog showa showa 'Zvjezdice'.

Da podsjetimo, Doris i Boris prekinuli su u lipnju ove godine - kada su javno potvrdili na društvenim mrežama razlaz. "U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati i pričati, ali ajde... Iako već neko vrijeme nismo životni partneri i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Nema drame, svi su živi i zdravi i idemo dalje hrabro i s osmijehom. Više ništa nemamo za reći o tome,niti se tiče IKOG osim naše obitelji i molimo sve da to poštuju. Hvala svima na razumijevanju", potvrdili su prekid u objavi na Instagramu sredinom lipnja.

Čitajte i:

Prokletstvo ili samo mit? Domaći bračni brodolomi iza kojih stoje nemilosrdne brojke

Boris Rogoznica ne krije svoje osjećaje nakon razvoda: 'Bebo, ne štede nas nimalo, ali mi se ne damo'

PRODUHOVLJENO NAKON RAZLAZA Boris Rogoznica o niskoj vibraciji i meditaciji: 'Znanje sam stjecao godinama'

Doris Pinčić poslala je 'drsku' poruku iz Splita, komentari i dalje pristižu sa svih strana

Linker
15. listopad 2021 14:06