CROPIX
Poruka nade

Nježna posveta Snježane Dujmić uz otkucaje srca: 'Sigurna sam da će i Rajkovo kucati još dugo'

Supruga poznatog glazbenika podijelila je s javnosti zabrinutost zbog ozbiljnog stanja u kojem se Dujmić nalazi nakon prometne nesreće koju je ovog tjedna doživio u Gorskom kotaru.

Potresena supruga poznatog glazbenik zavapila je i zamolila prijatelje, poznate i nepoznate, da se mole za njezinog supruga Rajka Dujmića, koji je 29. srpnja doživio tešku prometnu nesreću.

Kako je Snježana Dujmić ispričala za Gloria.hr, njen suprug glazbenik teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila kod Ravne Gore, otkud se vraćao u Stari Laz, gdje je sa suprugom Snježanom boravio odmarajući se u oazi koja im već godinama donosi utočište i mir. Iako je tog dana bila jako potresena i strepila od najtežeg ishoda, smogla je snage ispričati što se točno dogodilo.

Rajko Dujmić u komi nakon teške prometne nesreće: 'Liječnici poduzimaju sve, noćas je operiran'

Sada se Snježana ponovno javila, ovoga je puta objavila njegovu pjesmu "Pjevaju šume", uz poruku punu nade. "Instrumental 'Pjevaju šume' u kojoj se čuju otkucaji srca... sigurna sam da će Rajkovo srce kucati još dugo", napisala je Snježana.

Nesreća na važan datum

Poznati glazbenik u teškom je stanju, pod stalnom brigom liječnika koji se bore za njegov život, a Snježana nam je prepričala kako je izgledao taj koban dan.

"Rajko je sa sinom Tinom prijepodne došao u Stari Laz, gdje sam boravila od pretprošle nedjelje zbog radova na apartmanu. Budući da smo se 29. srpnja upoznali, htjeli smo taj dan provesti zajedno pa ga je Tin dovezao iz Zagreba i nas troje smo ručali u vikendici", ispričala je potresena Snježana za Gloria.hr. Tijekom poslijepodneva Rajkovi sin je krenuo za Zagreb, a glazbenik je sa svojim VW Tiguanom otišao u Ravnu Goru kako bi supruzi kupio poklon. Večer su, prema planovima, trebali provesti u Delnicama na večeri. Nažalost, pri povratku u Stari Laz Rajko Dujmić sletio je s ceste u ulici Kosa 30 u Ravnoj Gori.

Dujmića su zatim kolima hitne pomoći prevezli na odjel intenzivne njege u Rijeci, a na putu do tamo pao je u komu. "Liječnici su mi rekli da je u komi jer ima krvarenje na mozgu. Poduzeli su sve što mogu", kazala je nakon nesreće Snježana Dujmić.

Pročitajte i:

Odvjetnica Matijević-Vrsaljko o slučaju Dujmić: 'Ne osuđujte žrtve zlostavljanja. Pomozite im!'

Supruga Rajka Dujmića tvrdi da Sanja, Marinko i Zec krše privremenu odredbu suda: 'Rajko će tražiti naknadu za sve nastupe do sada kao četvrti član!'

Rajko i Snježana Dujmić: Više od 30 godina romantike i ljubavnih pjesama u sjeni poroka, svađi i prijetnji

Linker
21. travanj 2024 03:14