SAŠA BURIĆ/CROPIX
Treća sreća

Novi početak najpoznatije domaće životne trenerice: Ana Bučević zbog ljubavi je preselila u Beč

Motivacijska govornica iz Splita od jeseni u austrijskoj prijestolnici gradi novi život. Kako ekskluzivno doznajemo, zajedno sa sinom doselila se novom partneru, srpskom glazbeniku s bečkom adresom Marku Nikoliću, a zaljubljeni par danas zajedno slavi njezin 43. rođendan.

- Istina je da Ana već neko vrijeme živi u Beču. A mogu potvrditi da nikada nije bila sretnija i ispunjenija - ispričala nam je Nada Bučević, blizanka najpoznatije hrvatske životne trenerice Ane Bučević, koja također od ranog jutra prima čestitke za rođendan.

Da je Ana Bučević jesenas okrenula novu stranicu do sada su znali samo njezini bližnji. Nakon što je prošlog ljeta otkriveno da ljubi Marka Nikolića, srpskog skladatelja i producenta s bečkom adresom, o čemu smo također prvi pisali, nekoliko je puta na društvenim mrežama objavljivala selfije iz Beča. No, ni po čemu nije dala naslutiti da se tamo za stalno preselila.

image
Nada Bučević potvrdila nam je kako Ana od nedavno živi u Beču.
SAŠA BURIĆ/CROPIX

Kako doznajemo, s njom je u Beč za sada otišao samo šestogodišnji sin Lukas iz braka sa Splićaninom Sašom Dvornikom. Dječak je na jesen u Beču krenuo u prvi razred, a oko njemačkog jezika mu pomaže Marko koji u Austriji živi duže od dvadeset godina. Njezina kći Ani, koju je dobila u prvom braku, zbog školskih je obaveza ostala u Splitu s tetom Nadom. Plavokosa Ani na proljeće bi, naime, trebala maturirati u splitskoj privatnoj gimnaziji, a potom će se i ona pridružiti mami i bratu koje u Austriji redovito posjećuje.

S Bučevićkom i njezina dva dečka mnogo vremena u Beču provode i Markova kći Lena te dva sina Luka i Petar.  Par je tako sa svojom djecom tamo proveo i božićne blagdane, a to obiteljsko okupljanje Bučevićka je na svom profesionalnom Instagramu Safari duha dokumentirala videom.

- Da čudo i ljubav današnjeg dana nosite sa sobom i kroz sve ostale dane u godini - zaljubljeno je poručila svojim sljedbenicima.

Vesela božićna čestitka trebala je biti i njezina službena potvrda veze s Markom. Sve do Božića nijednom na društvenim mrežama nije stavila njihovu zajedničku fotografiju, za razliku od Marka koji još od prošlog ljeta na svom profilu otvoreno dijeli trenutke s Anom. Tako joj i danas raznježeno čestitao rođendan.

- Draga moja princezo, hvala ti na svakom trenu provedenom s tobom - stoji u Markovom ljubavnom postu.

Anina odluka da iza sebe ostavi dobro uhodan život u Splitu te u Beču krene iz početka, nikoga u njezinoj blizini nije iznenadila.

Nakon što je prošle veljače započela vezu s Markom  vrlo brzo se prijateljicama povjerila kako je konačno upoznala muškarca za kojeg vjeruje da je - onaj pravi. Svom društvu prvi ga je put predstavila na ljeto, kad su zajedno uživali u Dalmaciji. U to vrijeme Marko je često dolazio u Split, a pratila ga je i kći Lena, koju je kao i dvojicu sinova, dobio u bivšem braku.

image
Sestre Bučević s obiteljima snimljene 2016. kada je Ana još bila u vezi sa Sašom Dvornikom.
SAŠA BURIĆ/CROPIX

Anine prijateljice slažu se da je ona ovoga puta pronašla osobu s kojom dijeli puno toga zajedničkog.

Uz to što su oboje roditelji, vrlo su uspješni u onome što rade. Bučevićka je jako ponosna na karijeru svog dečka koji je završio jazz institut u Grazu te je u regiji poznato glazbeno ime. Svojedobno je s delegacijom Crne Gore sudjelovao na Eurosongu, a njegova sestra je pjevačica Maja Nikolić, jedna od najvećih zvijezda u susjednoj Srbiji.

Kako se čini, i popularna je Splićanka u Marku pronašla veliku podršku u poslu. Prošlo ljeto pratio ju je na njezinim motivacijskim krstarenjima po Jadranu, a u njegovom bečkom stanu Ana svakodnevno snima videa za svoj YouTube kanal. U Beču ju je zatekla i smrt oca Mira koji je preminuo krajem prošle godine. I tada joj je njezin dečko bio najveće rame za plakanje jer ju očeva smrt jako pogodila. Koliko je bila vezana uz njega, otkrila je u intervju za Gloriju prije nekoliko godina.

- Neizmjerna potpora uvijek mi je bila obitelj: moja blizanka Nada, naš brat Damir, producent, te roditelji Miro i Snježana, koji su imali tvrtku za distribuciju bezalkoholnih pića - ispričala nam je  Ana 2017.

Njezina ljubavna treća sreća najviše joj je, pak, pomogla da prebrodi vrlo grubo razdoblje koje je započelo u ljeto 2019., kada se rastavljala od bivšeg supruga Saše. Diplomirani ekonomist iz Splita, koji joj je godinama bio desna ruka u poslu, teško je podnio raspad njihovog petogodišnjeg braka i u javnost je iznio svo bračno prljavo rublje.

U svojim medijskim istupima optužio ju je da je ona glavni krivac za njihov razlaz jer je ispred ljubavi stavila novac.

Iako se Ana odmah ogradila od takvih prozivki nisu joj nimalo išle u prilog, pogotovo stoga što je karijeru najuspješnijeg "life coacha" u cijeloj regiji izgradila na savjetima o ljubavnoj sreći, a kredibilitet joj je bio vlastiti skladan brak. Saša je, podsjetimo, u njezin život ušao u vrijeme kad je još je još bila nepoznata široj javnosti, a u trenutku njihovog razlaza, iza sebe je već imala pravo poslovno carstvo. U proteklih godinu i pol Ana Bučević nijednom se nije javno osvrnula na svoj bivši brak, no da je sa Sašom kako tako izgladila odnose posve je jasno jer joj je dao odobrenje da njihov zajednički sin Lukas s njom živi u Beču.

Linker
09. veljača 2021 16:04