Sretan uskrs želi vam Gloria

Pogledajte kako se Uskrs slavio u domu Anje Alavanje, Lane Pavić, Marijane Mikulić...

Posebne čestitke za naše čitateljice i čitatelje stigle su od domaćih zvijezda, a njima se pridružuje i cijela redakcije vašeg omiljenog magazina!

Uskrs je najveći kršćanski blagdan i jedan s najljepšom tradicijom slavlja. Zajedno s proljećem simbol je ponovnog rođenja, baš kao i jaja, odnosno uskršnje pisanice koje simboliziraju plodnost, mladost, zdravlje i blagostanje.

Ove godine našim čitateljicama i čitateljima Uskrs su poželjele i domaće zvijezde poput voditeljica Mirne Maras, Anje Alavanje, glumica Marijane Mikulić i Mile Elegović, pjevačice Marije Husar s obitelji, tv voditeljice i urednice Lane Pavić, ali tu se našao i jedan voditelj, Frano Ridjan.

"Sretan Uskrs čitateljicama i čitateljima Glorije i ne zaboravite! Uskrs nije ni puna košara ni prejedanje, već ono što osjećate u srcu prema drugima. A kod nas je veseljeee", simpatično je poručio Frano Ridjan.

"Dragim čitateljima Glorije i kolegama u Glorijinoj redakciji želimo blagoslovljen i divan Uskrs!", poručila je Lana Pavić.

"Ovaj Uskrs želim vam svima da udaljite sve ekrane, približite tanjure, da se puno smijete s ukućanima. A kako je Uskrs blagdan nade, mislim da ga trebalo dostojno proslaviti. Želim vam svima Sretan Uskrs", čestitala je Anja Alavanja.

"Svima nam želim da sve ovo završi čim prije i da sve blagdane, sve praznike i sve proslave možemo imati uz svoje najbliže, bez razmišljanja. Želim svima Sretan i blagoslovljen Uskrs", zaželjela je dobre želje Marijana Mikulić uz veliku pusu!

Redakcija Glorije želi vam da Uskrs provedete u miru, blagostanju, smijehu, veselju i, naravno, uz puno fine hrane!

Sretan Uskrs!

Linker
19. travanj 2024 23:13