Neja Markicevic / CROPIX / CROPIX
Pravi spektakl ženstvenosti

Pred prepunom arenom ganuta Nina Badrić s publikom proslavila Dan žena

Dugo iščekivani koncert za koji se zagrebačka glazbenica mnogo pripremala, ispunio je sva očekivanja.

Pjevačka diva Nina Badrić i publika u prepunoj zagrebačkoj Areni zajedno su uživali u koncertu za pamćenja, kojim je pjevačica htjela obilježiti Međunarodni dan žena i to onako kako najbolje zna - pjesmom. U subotu, uoči samog praznika, koncertna dvorana odzvanjala je od Nininih hitova, bio je to njezin prvi koncert u Areni u tridesetogodišnjoj karijeri.

Koncert je otvorila pjesmom "Rekao si", a zatim su uslijedili brojni hitovi poput "Čarobnog jutra", "Da se opet tebi vratim", "Dat će nam bog", koje je vjerna publika pjevala u glas s Ninom.

Zagreb, 070320.
Koncert Nine Badric u Areni Zagreb.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markicevic / CROPIX / CROPIX
Pred publiku je Nina izašla u elegantnom i sexy crnom kompletu koji je za nju dizajnirao Juraj Zigman.

Suze od ganuća

Pred publiku je izašla u elegantnom crnom izdanju, u kombinezonu i korzetu koju je za nju dizajnirao Juraj Zigman. Nina je ispunila obećanje i iznenadila svoju publiku, na pozornici su joj se pridružile kolegice iz nekadašnje grupe 'Divas'. A sve to publika joj je višestruko vratila, kako nepoznati, tako i brojni poznati pustili su pokoju suzu, poput Lane Jurčević koja je Nini poručila da ju je rasplakala.

Pred oduševljenim gledateljima pjevačica je rekla da joj je lijepo, a zatim se zahvalila svim ljudima koji nisu iz Zagreba, a svejedno su došli na koncert. "Hvala vam što ste odlučili krenuti na dug put i što ste odlučili provesti Dan žena sa mnom", kazala je u jednom trenu pjevačica. Dobro raspoložena Nina publiku je zabavljala i pjesmom, ali i duhovitim dosjetkama između njih.

Zagreb, 070320.
Koncert Nine Badric u Areni Zagreb.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markicevic / CROPIX / CROPIX
Jedno od brojnih iznenađenja publici bilo je gostovanje grupe Divas.

Najljepši poklon publici

A tik prije koncerta u Zagrebu, Nina je u znak zahvale publici i slušateljima odlučila dati najljepši poklon - pjesmu. "Ovo je pjesma koju bi šteta bilo držati u ladici i čuvati je za neke druge prilike. Dok se pjesma 'Da biram' završavala ovih dana, poželjela sam da ona bude poklon i zahvala mojoj publici koja me prati i nosi sve ove godine moje karijere", kazala je.

Zagreb, 070320.
Koncert Nine Badric u Areni Zagreb.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
CROPIX
'Na nas kao da je netko zaboravio', tvrdi Nina...

"Pod koreografskom i redateljskom palicom Larise Lipovac, s 18 plesača i ostalim glazbenicima uključenima u pripreme, zadnjih mjesec dana svakodnevno vježbam za dvosatni nastup koji sam zamislila kao bajku punu ljubavi", kazala je pjevačica ekipi Glorije koja ju je posjetila na napornim probama uoči koncerta.

Kako je bilo na koncertu i tko je od poznatih uživao u Nininim pjesmama, pogledajte u našoj fotogaleriji.

Pročitajte i:

Linker
17. travanj 2024 12:31