ZBOGOM, KILOGRAMI

Adele o mršavljenju: ‘Gubitak 45 kilograma posljedica je obilnog znojenja, a ne sirutinske dijete‘

Znam da izgledam znatno drukčije nego kad ste me zadnji put vidjeli. Naime, zbog covid restrikcija morala sam putovati sa što manje “prtljage” i mogla sam nositi samo pola predviđenog tereta. Ova polovica koju vidite, to je ono nužno što sam odabrala, našalila se na vlastiti račun britanska pop-zvijezda Adele gostujući u showu “Saturday Night Live” krajem 2020. Time se osvrnula na svoj kompletno promijenjen “lični opis”, nakon što je izgubila 45 kilograma. Adele dugo prije toga nije nastupala i nije izdavala singlove i albume, ali je intrigirala javnost povremenim objavama na Instagram profilu na kojima se vidjelo da je tijekom pauze od medijske eksponiranosti itekako radila na sebi. A kako se bližio izlazak njenog četvrtog albuma “30”, objavljenog 2021. nakon šest godina pauze, sve je više davala intervjue, a vruće pitanje bilo je - kako je uspjela tako radikalno smršavjeti? Otkrila je da je neumorno vježbala, kombinirajući kružne i funkcionalne treninge. Daleko od očiju javnosti “tesala” je liniju tri godine, a od početka pandemije intenzivirala je treninge na tri puta dnevno.

image
BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Adele priznala da jednom tjednom jede ‘junk food‘: ‘Bez obzira što sam smršavjela i dalje znam sve o hrani‘

U intervjuu za britanski Vogue otkrila je da su informacije u vezi s njezinom prehranom tijekom tog razdoblja bile posve pogrešne. Kako tvrdi, nije postila niti bila na sirtuinskoj dijeti. Njen gubitak kilograma posljedica je obilnog znojenja tijekom treninga, a s obzirom na to da se puno trošila, morala je energiju nadoknađivati redovito i umjesto dva velika obroka jesti tijekom cijelog dana po malo. Kako je izjavila, za nju je gubitak kilograma bio mnogo više od transformacije izgleda: Adele je time nabildala samopouzdanje, osjeća se snažno i riješila se ovisnosti - o mobitelu. Osim toga, oslobodila se i napadaja anksioznosti od kojih je patila nakon razlaza sa Simonom Koneckim 2019., s kojim je provela osam godina i dobila sina.

REŽIM VJEŽBANJA

Da bi došla do željene figure, Adele je tri godine neumorno vježbala, a posljednje dvije i do tri puta dnevno. Ujutro bi dizala utege, poslijepodne pješačila brdovitim terenom ili boksala, a navečer odradila kardio trening. U međuvremenu je toliko ojačala mišiće da danas diže 77 kilograma utega. Najveći motivatori su joj, pritom, bili treneri poput Grega Mielea u teretani Heart & Hustle Los Angelesa, omiljenoj među holivudskim zvijezdama

Čitajte i: Adele napokon o razvodu i novoj ljubavi: Prvi intervju nakon pet godina bit će zabilježen u povijesti

Linker
10. travanj 2024 01:29