Zimske radosti

Ana Maras Harmander blagdane provodi u susjednoj Sloveniji i uživa u novim sportskim aktivnostima

Glumica je otkrila nordijsko skijanje, sport koji je nastao u domovini njezinog supruga i pohvalila se koliko ju je oduševilo što je nešto nakon dugo vremena isprobala po prvi put.

Da za dobru snježnu zabavu ne treba daleko otputovati dokaz je glumica Ana Maras Harmander koja božićne blagdane s obitelji provodi u Kranjskoj gori. Njezin suprug John Harmander, inače rođeni Šveđanin s kojim će iduće godine proslaviti deset godina braka, oduševljen je planinskim krajolikom popularnog slovenskog skijališta, a ništa manje u njemu ne uživa i njihov šestogodišnji sin Rubens. Da veselje bude veće s njima su njihovi ljubimci, sedmogodišnji bostonski terijeri Ibra i jednogodišnja kujica Tesla koji dobro zabundani neizmjerno uživaju u trčkaranju po snijegu kojeg u Kranjskoj gori ima u izobilju. A nemaju ni izbora, jer ih njihovi gazde vode svugdje sa sobom.

image

Ana Maras Harmander, sin Rubens, suprug John Harmander i ljubimci Ibra i Tesla

PRIVATNI ALBUM

A osim skijanja i dugih šetnji po bajkovitoj okolici Kranjske gore, glumica zagrebačkog kazališta ''Kerempuh'' otkrila je i novu sportsku aktivnost - nordijsko skijanje. Iako je taj sport udomaćen u domovini njezina supruga, tek su ga, priznala nam je, otkrili u Kranjskoj gori.

image

Ana Maras Harmander sa sinom Rubensom

PRIVATNI ALBUM

Čitajte i: Matea Naranča u avanturi na Arktiku: Hladnoća tjera suze na oči, no polarna svjetlost i hrana su čarobni

''Otkrili smo nordijsko skijanje i opčinjeni smo. Pogotovo ovo noćno. Ipak je pola obitelji sa sjevera. Trenuci kada cijela obitelj uči nešto iz početka su za pamćenje i duboko urezane uspomene. Što bi rekli - neprocjenjivo'' napisala je i na svom Instagram profilu uz fotografije sa noćnog skijanja.

image

Glumica s kujicom Teslom

PRIVATNI ALBUM

Čitajte i: Morana Zibar vodi nas u Krakov: Oduševio ju je Kraljevski dvorac, rudnik soli i lokalna gastronomija

Po svemu sudeći ova rođena Splićanka jednako uživa u ljetnim kao i zimskim radostima, a uvijek je isticala da joj vježbanje i sportske aktivnosti pomažu da bude u kondiciji za zahtjevni glumački posao. Vježbala je i za vrijeme trudnoće, a vježba i danas tako da joj ni alpsko ni nordijsko skijanje ne izazivaju napor već čisto uživanje.

image

Ibra sa svojim šestogodišnjim vlasnikom Rubensom

PRIVATNI ALBUM

Čitajte i: Jelena Pajić vodi nas u glavni grad Slovačke i otkriva što jesti, što vidjeti i što nikako ne propustiti

Linker
14. travanj 2024 23:41