novi početak

Ante Todorić u tajnosti ljubi Splićanku Petru! Ljubav je započela tulumom na brodu

Poduzetnik Ante Todorić navodno je bio uporan u udvaranju Splićanki Petri Kaćunko Cvitanić. Samozatajna žena i sama je poduzetnica te iza sebe ima brak u kojem je dobila dvoje djece.

Nova ljubav započela je na brodu. Poduzetnik Ante Todorić krenuo je dalje nakon razvoda od dugogodišnje supruge Martine, sreću je pronašao uz 35-godišnju Splićanku Petru Kaćunko Cvitanić. Kako doznajemo, ljubav između Ante i Petre počela je u strogoj tajnosti prije godinu i pol dana. Zbog ljubavi je Todorić često u gradu pod Marjanom, gdje njegova odabranica živi i radi.

Todorić je navodno bio uporan u udvaranju, a Petra je pokleknula nakon druženja s društvom

Petra Kaćunko Cvitanić inače je poduzetnica, bavi se turističkom djelatnošću te iza sebe ima brak u kojem je dobila dvoje djece. Nakon kraha braka, ljubav je pronašla uz Todorića, koji je navodno bio uporan u udvaranju. Petra je poklekla nakon što su Ante i ona tulumarili uz prijatelje jednog ljetnog dana na brodu. Nakon druženja uz more i sunce na brodu, par je odlučio uploviti u ljubavnu vezu.

image
Ante Todorić s Martinom Novosel u braku je proveo 15 godina.
ZELJKO SOP/CROPIX

Čitajte i: Umjesto slavlja – razvod! Martina Todorić predala papire!

Ljubav drže tajnom, no poznato je da je Petra već više puta boravila kod Ante u Londonu, usto je posjećivala i Kulmerove dvore te Čarobnu kolibu Todorićeve sestre Ive. Uživali su tako i u ljepotama Ravne Gore.

I dok Ante Todorić ponovno ljubi, o njegovoj bivšoj supruzi Martini malo se toga zna. Poznato je da im se brak raspao u jeku afere Agrokor te da su se službeno razveli u prosincu 2017. godine. U braku su proveli 15 godina, a tijekom njih dobili su troje djece. Par je sporazumno okončao brak te su dogovorili zajedničko skrbništvo svojim nasljednicima. Iz Kulmerovih dvora Martina je preselila u Beč, gdje je započela novo životno poglavlje.

image
Nakon razvoda Ante i Martine Todorić, razveli su se i Iva i Hrvoje Balent.
BRUNO KONJEVIC/CROPIX

Čitajte i: Martina i Ante Todorić: Kronologija propale ljubavi kroz 13 fotografija

Samozatajna je bila tijekom braka s najstarijim sinom dinastije Todorić, nije se javno eksponirala niti davala intervjue, a fotoreporteri su par najčešće viđali u Dubrovniku i na Hvaru. Ostala je Martina tajnovita po pitanju svoje privatnosti i nakon razvoda pa se sve informacije o njoj danas zasnivaju tek na kuloarskim nagađanjima. Čini se da putevima samozatajnosti kroči i nova Todorićeva odabranica.

Linker
15. travanj 2024 22:51