Malena princeza je narasla

Beyoncina starija kći izrasla je u njezinu sliku i priliku, fanovi oduševljeni fotografijama

Blue Ivy u siječnju je proslavila deseti rođendan, a na oduševljenje obožavatelja svoje mame nevjerojatno joj nalikuje.

Desetogodišnja Blue Ivy, prvo dijete glazbenika Beyonce i Jay Z, glavna je tema u svjetskim medijima otkako je u ponedjeljak s tatom bila na utakmici američkih nogometnih momčadi u Los Angelesu. Slavni dvojac sjedio je u prvom redu, a mnogi na prvi pogled u ozbiljnoj tinejdžerici u kožnoj jakni i s upadljivom frizurom nisu prepoznali Blu Ivy - koja je još do prije nekoliko mjeseci bila malena djevojčica.. No, ono što je svih najviše zapanjilo je njezina sličnost s mamom.

image

Blue Ivy sve više nalikuje na svoju lijepu mamu.

THEARON W. HENDERSON/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Nakon što su Jay Z i Blue Ivy snimljeni zajedno na stadionu, obožavatelji popularne obitelji preplavili su Twitter fotografijama glazbene dive iz mladih dana kako bi dokazali koliko joj kći nalikuje.

Blue Ivy rođena je u siječnju 2012., a njezin dolazak na svijet bio je najveći događaj te godine. Kao malena curica više je podsjećala na svog tatu zbog čega je njezina nedavna "preobrazba" i izazvala ovakvo zanimanje javnosti.

No, nema sumnje da je uz tatu posebno vezana, iako joj kao pravoj tinejdžerici trenutno smeta prevelika pažnja roditelja pa se i na utakmici u ponedjeljak mrštila kad ju je Jay Z pokušao pomaziti po kosi što je njega, pak, silno zabavljalo.

image

Beyonce sa svojom prvorođenom kćeri

DISNEY PLUS/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Uspješni supružnici za sada ne odaju je li Blue Ivy pokupila i mamin pjevački talent, no s obzirom na to da je tata često vodi sa sobom na utakmice lako je moguće da je od glazbe više zanima sport. Beyonce i Jay Z imaju još i blizance, Sir Cartera i Rumi koji su petogodišnjaci.

image

Blue Ivy je još krajem prošle godine bila mala mamina princeza.

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: BEYONCE POKAZALA PRVE FOTOGRAFIJE SVOJE KĆERI

Linker
16. travanj 2024 09:06