Ambiciozni tata

Blanka Vlašić i njezin suprug već kupuju darove za sina, fanovi komentiraju da je budući tata ipak malo pretjerao!

Splitski zet Ruben Van Gucht pohvalio se da je svom nerođenom sinu kupio bicikl čime je jasno poslao poruku da od svog nasljednika očekuje da krene njegovim sportskim stopama.

Za svakog budućeg roditelja pripreme za dolazak prinove jedna su od najuzbudljivijih stvari, a bivša atletičarka Blanka Vlašić i njezin suprug Ruben Van Gucht po tom pitanju nisu iznimka. Belgijski TV voditelj i sportski novinar tako se ovih dana na Instagramu pohvalio da je njihovim sinčiću, koji bi na svijet trebao doći tek krajem godine, već kupio dar.

Blankin muž je za svog nasljednika nabavio bicikl i to na dva kotača koji mogu voziti djeca iznad godine i pol dana.

"Poklon za našeg sina. Definitivno ćemo mu dati neke biciklističke motivacije. Je li tako Blanka Vlašić?", napisao je uz fotku s biciklom Belgijanac, koji je u svojoj domovini poznat kao strastveni biciklist.

image

Blankin muž natječe se u biciklizmu, a slične planove očito ima i za njihovog sinčića.

DIRK WAEM/AFP/PROFIMEDIA

Iako je Rubenov potez mnogima simpatičan, neki su prokomentirali da je malo uranio s planovima za sinčića, a bilo je onih koji su se zapitali što na sve kaže naša najuspješnija visašica u vis jer je iz ovoga jasno koji je sport Ruben odredio za njihovog sinčića.

Iz objave Blankinog supruga ne može se zaključiti je li bicikl kupio u Splitu ili u Belgiji gdje njih dvoje provode puno vremena otkako su vjenčali krajem svibnja. Iako su svoju vezu, kao i svadbu, sve do nedavno držali u strogoj tajnosti, zadnje vrijeme često na društvenim mrežama dijele zajedničke trenutke s njihove dvije adrese pa Ruben tako nije mogao za sebe sačuvati ushićenje oko dara za sina.

Čitajte i: OTKRILI SMO TAJNU VJENČANICE BLANKE VLAŠIĆ: MOGLO BI VAS IZNENADITI TKO STOJI IZA DIZAJNA HALJINE U KOJOJ SE UDALA

Linker
20. travanj 2024 18:04