Saša Burić
U NOVOM BROJU GLORIJE

BRAČNI KRAH ANE BUČEVIĆ: Kako je bogatstvo raslo, tako je ljubav nestajala

Nakon prijave za nadriliječništvo, koju je protiv nje podnijelo Ministarstvo zdravstva, splitska motivacijska govornica Ana Bučević Dvornik prolazi i kroz bračni krah, čije detalje donosi novi broj magazina Gloria. Suprug Saša sad je optužuje i za razne prevare te tvrdi da joj je novac važniji od ljubavi.

Hrvatska javnost već dugo nije tako pomno pratila nečiji ljubavni krah kao što to čini posljednjih tjedana, tijekom kojih se poput ljetnog požara proširila vijest o raspadu braka splitske motivacijske govornice Ane Bučević Dvornik (41). I dok jedni imaju razumijevanja za njezin ponovni bračni brodolom, drugi daju podršku suprugu Saši Dvorniku (42), koji ju je na svojem Facebook profilu grubo optužio za njihov razlaz. Diplomirani ekonomist iz Splita, koji je supruzi bio desna ruka u poslu, tvrdi da je ona ispred njihove ljubavi stavila - novac.

Kad se zaljubila u Sašu, Ana se još oporavljala od propalog braka u kojem je rođena kći Ana, danas petnaestogodišnjakinja, da bi Saša nedavno otkrio da je ona prije njega imala - ne jedan, nego dva propala braka. Međutim, taj je podatak skrivala zbog toga što si kao bračna savjetnica nije mogla dopustiti dva pogrešna izbora.

Nakon što je Saša Dvornik istresao sve njihovo prljavo rublje, Ana je samo potvrdila da se razvode, a bliskim osobama povjerila je da od početka godine nisu u dobrim odnosima te da su ga promijenili “razni poroci”. Saša Dvornik ustraje u optužbama da je Ani novac bio važniji od njihove ljubavi. Kako je ispričao, u Aninu je čestitost prvi put posumnjao kad je lani doznao za njezin privatni devizni račun, a u veljači je dobio potvrdu da ne želi s njim dijeliti zajedničku zaradu - jer mu je dala na potpis bračni ugovor. Samo dva mjeseca poslije toga od njega je, kaže, zatražila da napusti njihov zajednički stan u splitskom predgrađu Strožancu. Da su emocije među nekadašnjim složnim supružnicima kopnjele proporcionalno s rastom zarade vidljivo je iz poslovanja njihove tvrtke Kontakt Plus. Premda ima samo tri zaposlenika, lani je ostvarila više od 3 milijuna kuna prihoda - čak osam puta više nego četiri godine ranije, kad je među njima sve bilo u redu.

Najveću zaradu donosili su im Anini seminari, zahvaljujući kojima je postala najtraženiji “life coach” u cijeloj regiji. Naime, ulaznice za njezina višesatna predavanja, na kojima bude po nekoliko tisuća ljudi, stoje do 500 kuna pa su Ana i Saša već 2015. kupili stan od stotinjak četvornih metara. Poduzetna Splićanka od lani svojim “kokreatorima”, kako naziva klijente, nudi i luksuzna vortex ljetovanja. Saša kaže da je taj projekt bio njihova zajednička ideja, a njime su privukli velik broj javnih osoba, poput nekadašnje moćne šefice Agrokorova marketinga Ive Todorić, koja je sedam dana “vibrirajućeg” krstarenja platila 16 tisuća kuna. Ipak, poslovni uspjeh nije pratio i onaj u ljubavi pa umjesto da uživaju u plodovima svojeg rada, sada prolaze kroz mučni razvod.

Uz novi broj magazina ne propustite hit modni dodatak - traku za kosu: na svim većim prodajnim mjestima u paketu s Glorijom za samo 29,90 kn.

Linker
30. ožujak 2024 01:59