Namučila se

Cijeli svijet priča o kultnoj haljini Marilyn Monroe, koju je Kim Kardashian posudila za Met Galu

Američka influencerica i poduzetnica opet se uspjela istaknuti na modnom događanju Met Gala odjenuvši čuvenu haljinu Marilyn Monroe u kojoj je legendarna plavuša prije šezdeset godina otpjevala rođendansku čestitku Johnu F. Kennedyju i podigla mnogo prašine.

Kim Kardashian baš voli izazivati, zaključio je američki Vogue u velikom izvještaju s netom održanog Met Gala na kojem je nekadašnja starleta bila glavna zvijezda.

Najvažnije modno događanje po tradiciji je održano u njujorškom Metropolitan Museum of Art, a modna tema bila je "pozlaćeni glamur i bijela kravata". Kim Kardashian crvenim je tepihom prošetala među zadnjim uzvanicima i po običaju zasjenila je čak i mnogo veća imena od nje.

image

Zbog glasovite haljine Kim je morala smršavjeti sedam kilograma.

ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Inlfuencerica, poduzetnica i najpoznatije reality lice prvi je put na ‘red carpetu‘ Met Gala pozirala sa svojim dečkom Peteom Davidsonom, no ono zbog čega o njoj dan kasnije bruji cijeli modni svijet je - njezina haljina.

Čitajte i: Najglamuroznija noć: Nakon tri godine, met gala se vratila u punom sjaju

image

Marilyn Monroe oduševila je provokativnom haljinom.

SNAP/SHUTTERSTOCK
image

Kim K. silno je željela obući kultnu haljinu Marilyin Monroe.

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Naime, Kim je za ovu priliku posudila "skandaloznu" kreaciju Marilyn Monroe koju je najpoznatija holivudska plavuša nosila na nastupu u čast rođendana pokojnog američkog predsjednika John F. Kennedyja 1962., kad je na očigled milijuna Amerikanca, ali njegove supruge Jackie, otpjevala jednu od najerotskijih izvedbi čestitarske pjesme "Happy Birthday" i tako "dolila ulje na vatru" nagađanjima o njezinoj vezi s predsjednikom.

image

Marilyn Monroe haljinu je odijenula 19. svibnja 1962.

KOBAL/SHUTTERSTOCK
image

Marilyina rođendanska čestitka predsjedniku SAD-a, zaintrigirala je javnost.

KOBAL/SHUTTERSTOCK

Zbog haljine koju je dizajnirao Jean Luis, a 2016. muzej Ripley‘s Believe It or Not! za nju je platio skoro pet milijuna dolara, Kim je morala na strogu dijetu. Kada je influencerica prvi put probala haljinu, shvatila je da joj ne stoji te da bi u tri tjedna trebala izgubiti gotovo dva konfekcijska broja. Zanimljivo je da je haljina i za Marilyn bila preuska, te da su je stilisti doslovno šivali na njoj, kako bi joj savršeno pristajala.

image

Kim Kardashian crvenim tepihom je prošetala s njezinim dečkom, komičarom Peteom Davidsonom.

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Prema Kiminim riječima tri tjedna nije jela ugljikohidrate i šećer, konstantno je bila na pokretnoj traci i u ‘sauna hlačama‘. Zbog svega je ukupno smršavjela čak sedam kilograma. Zvijezda je zbog ovog događanja i na jednu noć postala platinasta plavuša, a pun pogodak bio je i njezin dijamantni nakit te bijela krznena bundica.

Čitajte i: Bezvremenskih 20 citata Marilyn Monroe: ‘Želim ostariti bez faceliftova. Ostati vjerna licu koje sam stvorila‘

Linker
15. travanj 2024 20:05