Glamur na licu

Danijela Martinović predvodnica je trenda o kojem svi imaju mišljenje: ‘Ona je idealan model!‘

Kao članica žirija HRT-ovog glazbenog showa ‘Zvijezde pjevaju‘ splitska pjevačica iz emisije u emisiju pažnju privlači atraktivnim izgledom, a posebno se komentira njezin make-up. Za njega je zaslužna zagrebačka make-up artistica Iva Čuljak koja nam je dala nekoliko korisnih vizažističkih savjeta i, naravno, otkrila u čemu je tajna savršene šminke Danijele Martinović.

Ovoga vikenda znat ćemo pobjednika nove sezone televizijskog showa "Zvijezde pjevaju" koji je opravdao visoka očekivanja na HRT-u U proteklih sedam tjedana vodile su se žestoke rasprave oko ispadanja natjecatelja, zbijale su se šale na račun komentara žirija, a ništa manje nije se pričalo ni o looku Danijele Martinović koja nam je pokazala posve novo lice.

image

Iva i Danijela najavljuju posebno iznenađenje za finalnu emisiju.

privatni album

Kao i uvijek kad je riječ o promjeni imidža mišljenja su podijeljena, no neosporno je da je Danijelina šminka nešto po čemu ćemo također pamtiti ovogodišnje Zvijezde pjevaju.

S tim se slaže i zagrebačka vizažistica Iva Čuljak koja popularnu glazbenicu šminka za show. Iza nje je desetak godina bavljenja vizažističkim poslom, a osim Danijele među njezinim klijenticama su i atletičarka Sandra Perković, televizijska voditeljica Ana Radišić, pjevačica Mia Dimšić, glumica Marija Borić, modna kreatorica Matija Vuica...

"Danijelu sam upoznala preko zajedničke prijateljice, doktorice Jelene Jakić, a kliknule smo na prvu. Jako joj se svidio moj rad. Htjela je nešto novo, neki drugačiji pristup", veli Iva Čuljak, koja Danijelu šminka i za privatne događaje.

Čitajte i: NIJEDNA NE ŽELI BITI BABAROGA: DANIJELA MARTINOVIĆ DOBILA JE OZBILJNU KONKURENCIJU!

Iva je puna hvale za splitsku pjevačicu za koju kaže da je i savršen model kad je u pitanju ovako ekstravagantan trend u šminkanju, kakav njih dvije "furaju" u Zvijezde pjevaju.

"Danijela ima odličan ten tako da je vrlo zahvalno lice. Uz to je otvorena za sve ideje što mi je važno jer se mogu igrati raznim tehnikama i stilovima. Što se tiče showa, ona uvijek da neku njezinu viziju koju onda ja razradim", ispričala nam je vizažistica Iva, koja je najponosnija na Danijelin make-up u jednoj od zadnjih emisija, kad joj je oči naglasila zelenim sjenilom sa šljokicama.

A puno komplimenata dobila je i za Danijelin look s cirkonima i rozim linijama na kapcima.

"Ta dva njezina izdanja su mi i osobno najdraža. Za finalnu emisiju koja ide u nedjelju, pripremamo pravo iznenađenje koje će nadmašiti sva prijašnja", najavljuje Iva, koja nam je otkrila da uz Danijelu najviše voli raditi sa Sandrom Perković.

image

Iva već skoro deset godina šminka i Sandru Perković.

privatni album

"Sandru šminkam otkako sam u ovim vodama te smo postale i prijateljice. Uz nju me veže puno divnih momenata, kako poslovnih tako i privatnih", povjerila nam je Iva, koja nam i kazala koji su njezini proljetni favoriti u šminkanju.

image

Među njezinim odanim klijenticama je i glumica Marija Borić.

privatni album

"Ovog proljeća je najveći trend pojačano rumenilo i povišena pozicija rumenila na obrazima. "In" su i boje na očima, odnosno poigravanje neonskim tuševima i sjenilima u živim bojama, isto kao i grafički tuš koji se aplicira na kapak. A top tri preparata su definitivno rumenilo, dobar nude ruž i maskara", savjetuje Iva Čuljak.

S druge strane, napomenula nam je i u čemu žene najviše griješe kod šminke.

"Najvažnije je odabrati pravu boju pudera i pravilno aplicirati tuš. Zato je uvijek dobro potražiti savjet stručnjaka, iako se dosta toga može i sam naučiti. Naravno, treba imati i ruku za šminkanje, ali i puno prakse. Ja sam završila studij ekonomije, no jako volim ovo što radim i ulažem puno truda i ljubavi u to. Bez toga nema ni uspjeha", zaključuje Iva Čuljak.

Linker
18. travanj 2024 23:17