preslatka objava

Dirljivi video! Pogledajte kako su Maja i Nenad reagirali kada su saznali kojeg spola im je dijete

Pjevačica je vesela trudnica, spremna je uvijek na druženje, zabavu i šalu. Posebno dobro raspoložena bila je dok je otkrivala sa suprugom spol njihovog djeteta. Maja Šuput i Nenad Tatarinov u ožujku će dobiti sina.

Trudna Maja Šuput sa suprugom Nenadom objavila je konačno kojeg je spola njihova beba, koja bi na svijet trebala stići u ožujku 2021. godine. Sretni mama i tata objavili su video na kojem iz velike kutije izlaze plavi baloni.

Zabave otkrivanja spola djeteta postale su u posljednje vrijeme popularna zabava za cijelu obitelj. Tulumi su to bazirani na otvaranju kutije iz koje izlaze balonu - prave ili ružičaste boje - koja roditeljima i njihovoj obitelji daje do znanja kojeg će spola biti dijete koje će im se pridružiti.

Nenad i Maja dobit će dječaka, na kojem su im čestitali i brojni slavni prijatelji - poput atletičarke Sandre Perković, glumice Nataše Janjić Medančić, Marijane Batinić, Marka Grubnića...

Pjevačica je trenutno u 24. tjednu trudnoće. "Najsretniji na svijetu posljednjih šest mjeseci. 24 tjedna trudna", napisala je pjevačica nedavno uz fotografiju na kojoj ona i suprug ne skidaju osmijeh s lica. Da će postati roditelji, Maja i Nenad objavili su u listopadu ove godine, a pjevačica je ubrzo nakon toga priznala i da joj je ova trudnoća došla u pravo vrijeme - baš onda kada zbog pandemije koronavirusa ionako ne može raditi. Šuput je, inače, i u trudnoći prilično energična, dobre je volje i izgleda sjajno.

Linker
17. travanj 2024 10:54