KAO I PRVOG DANA

Domaća influencerica slavi i odbrojava sitno do dolaska prinove: ‘Moj anđeo, stijena i oslonac‘

Prošla je već godina dana od kada je Paula Sikirić ušla u vezu sa zaručnikom kojega je dugo skrivala od pogleda budnih očiju pratitelja, no čini se da ljubav samo raste.

"Malo više od godinu dana si moj anđeo, moja stijena i moj oslonac. Vjetar u leđa, suputnik, zabavljač i rame za plakanje.
Moje si sve i malo više od toga. Ne znam čime smo zaslužili biti ovakvi sretnici. Jedva čekam i pred Bogom ti reći: “da” i slušati naše malo čudo kako te zove: tata", objavila je na Instagramu i kao i obično, izazvala lavinu lajkova i komentara punih podrške.

Čitajte i: Beba stiže u srpnju! Najljepši dani poznate influencerice: ‘Saznali smo pred božić, presretni smo‘

"Ajme,koliko si toga nabrojala.Divno je biti nekome nesto️", "Draga želim vam svu sreću ovog svijeta i da vas dragi Bog čuva ️", "Ne znam kako mogu biti toliko sretna radi nekog koga nisam upoznala, ali toliko mi je drago radi tebe ️", samo su neki od komentara Paulinih pratitelja.



Podsjetimo, samo tri mjeseca velike ljubavi bila su dovoljna da blogerica i influencerica Paula Sikirić pristane na romantičnu prosidbu svog dečka. Sve se dogodilo na Kamenitim vratima u Zagrebu, gdje je zaručnik 25-godišnje influencerice i diplomirane fizioterapeutkinje izvadio prsten i nemalo je iznenadio. Kamenita vrata su, otkrila je Sikirić za Gloria.hr, iznimno važna za njihovu ljubavnu povijest.

"Sretna sam od prvog dana kada sam ga ugledala, a sada sam još sretnija", rekla je Paula nakon zaruka te je prepričala taj važan događaj u svom životu:

"Običaj nam je svake nedjelje otići na Kamenita vrata, pomoliti se i zahvaliti na svemu. Kako u nedjelju nismo stigli, otišli smo u ponedjeljak, ujedno datum kada me na Kamenitim vratima pitao da mu budem djevojka. Stajao je iza mene, a u trenutku kada sam se išla prekrižiti u sjeni sam vidjela da je kleknuo. Iako sam prvog trenutka kada sam ga ugledala znala da ću se udati za njega, svejedno sam bila neizmjerno iznenađena i plakala sam kao kišna godina", ispričala nam je tada Sikirić.

Čitajte i: Zaruke nakon svega tri mjeseca ljubavi! Domaća influencerica otkriva: 'Zvuči ludo, ali znali smo'

O spremnosti na brak Paula ne razmišlja, iz primjera svoje najbolje prijateljice Petre jasno joj je da se ulaskom u brak ništa ne mijenja. "Kada je ljubav iskrena, kada se dogodi 'klik', nema puno razmišljanja o spremnosti. Znala sam da je to to kada sam ga ugledala", zaključila je Paula.

Linker
18. travanj 2024 04:29