Čestitamo!

Dvostruko slavlje omiljene televizijske voditeljice: ‘Zaruke su se poklopile s jednim bitnim datumom‘

RTL-ova voditeljica Jelena Pajić potvrdila nam je kako se zaručila za partnera s kojim je proslavila prvu godišnjicu veze.

Televizijska voditeljica Jelena Pajić ima mnogo razloga za slavlje. Kako je potvrdila za Gloria.hr, zaručila se za dečka s kojim je godinu dana u vezi. O svemu se voditeljica pohvalila tek malenom broju prijatelj(ic)a, a u razgovoru nam je otkrila kako je sve još uvijek svježe. "Zaruke su se poklopile s jednim bitnim datumom, to je prva godišnjica naše veze", otkrila je Jelena.

Ova samozatajna voditeljica dodala je da ne bi htjela o detaljima, jer intimu voli zadržati za sebe. Dodala je samo da još uvijek nemaju datum, kao ni nekih konkretnijih planova oko vjenčanja, jer je sve još jako svježe.

image
Jelena Pajić je potvrdila za Gloria.hr da se zaručila.
FOTOGRAFIJE: MARKICEVIC/CROPIX

Podsjetimo, u intervjuu za magazin Gloria, mnogima omiljena televizijska voditeljica informativnog programa RTL-a početkom godine je otkrila kako do tada nije bila korak do vjenčanja. Na pitanje kako zamišlja vlastito vjenčanje, kazala je da ga ne zamišlja. "Nisam taj tip", odgovorila je Jelena.

Čitajte i: Jelena Pajić otkriva zašto ne mašta o svadbi premda je zaljubljena

Bez velikih planova

Voditeljica rođena u Zagrebu otkrila je i kakvi su joj muškarci neodoljivi. "Pametni, simpatični, dragi, pažljivi, puni ljubavi…", opisala je idealnog partnera, a zatim dodala da ima nekog takvog u blizini.

"Sličan je tome i još puno više", tako je rekla za svog sadašnjeg zaručnika.

image
TV voditeljica je proslavila i 1. godišnjicu veze.
NEJA MARKICEVIC/CROPIX

Tom je prilikom otkrila i da jedva čeka povratak plesnjaka nakon što popusti pandemija, jer već godinama pleše salsu.

Ova 36-godišnja voditeljica otkrila je i kakve životne planove ima. "Nikad nisam planirala velike stvari. Neke želje sam si tijekom godina ispunila, a novih nemam, tako da sam zadovoljna ispunjenim. Mislim da nas je ova godina pokušavala naučiti da bi fokus trebao biti na sada i ovdje", kazala je Jelena Pajić tada za magazin Gloria.

Linker
30. ožujak 2024 20:57