Odrojavaju do svadbe

Ecija Ivušić predomislila se oko svoje vjenčanice: ‘Rekla sam si - udajem se jednom u životu‘

Ecija se u rujnu udaje za svog zaručnika Gorana, a oko svega je prilično opuštena pa tako još nije probala vjenčanicu, no vjeruje da će sve biti onako kako su zamislili.

Eciju Ivušić nećete vidjeti često na eventima. Dvije pandemijske godine ostavile su traga pa većinu poziva na razna događanja danas ne prihvaća.

"U potpunosti sam se odviknula od evenata. Rijetko se odazivam na njih, samo prijateljima i brendovima s kojima surađujem", priznaje nam.

Donedavno je ne biste vidjeli ni u shoppingu, no navika obilaženja dućana pomalo joj se vraća u posljednje vrijeme.

"Prije sam puno više pratila trendove i revije, i one vani i domaće. Kad je došla ta korona sve se usporilo, sve je postalo nebitno. Tek sad se pomalo vraćamo. Bila sam u shopping centru prije par dana, zadnji put sam bila u shoppingu prije korone. S jedne strane mi se to sviđa jer mi se kućni budžet podebljao, a s druge izgubiš tu zaigranost, voljela sam se igrati s modom i stilovima. Možda je tu u pitanju i sazrijevanje, a ne samo korona", ističe bivša voditeljica koja se danas bavi digitalnim marketingom.

Posljedice pandemije itekako je osjetio njen zaručnik Goran Belošević. Svi koncerti, pa i oni njegovog benda Pravila igre, prije dvije godine su otkazani. Nije bilo ni sportskih događanja, a Belošević se bavi baš organizacijom teniskih turnira. Kako kaže, lani se već lakše disalo, no godina prije je bila teška.

"Sportskih događaja je na svu sreću bilo, uspjeli smo prošle godine, koja je bila jako teška i izazovna, organizirati dva teniska turnira, a i koncerata je nešto bilo prošle godine, no godine prije nula i to je baš bilo katastrofa. Ne samo nama, nego svima. Čovjek se mora prilagoditi i naći druge načine plasmana glazbe. Više smo se angažirali oko komunikacije s fanovima na društvenim mrežama i online koncerata", kaže i dodaje da su posljednje dvije godine bile potvrda one stare "Adapt or die".

"Morali smo se prilagoditi novom normalnom, ali mi je jako drago da se vraća staro normalno", zaključuje.

Iako se pisalo da su zbog koronavirusa otkazali svoje vjenčanje, Ecija i Goran nisu odustali od svadbe ovog rujna. Veliki datum se bliži, a budući mladenci su usred dogovora kako bi se ostvarilo sve što su zamislili. A zamislili su ceremoniju na otočiću Vrniku te slavlje na obližnjoj Korčuli, s koje je Ecija rodom.

Ona nam je otkrila više o vjenčanici te dodala da je prilično opuštena oko te stavke na popisu stvari koje treba riješiti prije vjenčanja.

"Nisam još imala ni prvu probu. Prepustila sam se potpuno u ruke Borisu Pavlinu, nisam previše cjepidlačila ni imala lude želje. Odlučila sam se za kroj i neku viziju oko vela i drugih stvari za koje bih voljela da su bajkovite, iako je vjenčanje na otoku pa se to međusobno kosi. Na početku sam mislila da će to biti jednostavno i boho stil, ali onda sam se vidjela u predivnoj raskošnoj vjenčanici i zaključila da se udajem jednom u životu. Čekam svoju prvu probu, to me jako veseli, a onda idemo na Korčulu dogovarati sve detalje", rekla nam je.

Goran priznaje da nije mladoženja koji samo izabere svoje odijelo, a sve ostalo prepusti partnerici.

"Mislim da je moj organizacijski mindset i profesionalna deformacija malo čak i problem, jer se meni činilo da ću to sve organizirati u jednom danu, što nije moguće jer smo malo dislocirani. Pošto smo ja osobno radio vjenčanje za spot Pravila ogre za pjesmu Jedina, hajmo reći da mi ovo nije prva organizacija vjenčanja, samo je ovo za ozbiljno", zaključio je.

Linker
19. travanj 2024 18:44