zdravlje na prvom mjestu!

Ella Dvornik u nikad ozbiljnijoj objavi progovorila o bitnoj temi: ‘Važno je znati kako se zaštititi‘

Blogerica je progovorila o važnosti redovitih ginekoloških pregleda i redovitih PAPA testova. Ella Dvornik podržala je istupom Nacionalni program ranog otkrivanja raka vrata maternice.

Influencerica Ella Dvornik iskoristila je ovih dana svoj utjecaj na društvenim mrežama kako bi apelirala na žene i podsjetila ih na iznimno važnu temu. Briga o zdravlju trebala bi biti prioritet, no u nizu dnevnih obaveza - svi smo skloni zanemariti ono što bi nam trebalo biti najvažnije i najdragocjenije. Stoga je Ella povodom Europskog tjedna prevencije raka maternice, odlučila pitati svoje pratiteljice jedno jednostavno pitanje: "Kada ste zadnji put bili na pregledu kod ginekologa?".

Ella Dvornik otvorila dušu i rekla da ne zna što ih čeka iza ugla: ‘Ova situacija je veliki tekst za mene i Charlesa‘

Kada ste napravili zadnji PAPA i HPV test kako bi provjerili je li sve u redu?

Važnost redoviti pregleda može zaista spasiti život. "Jeste li se cijepili protiv HPV-a, čime se možete zaštiti ne samo od raka vrata maternice, već i od predstadija raka? Fascinantno je koliko malo brinemo o svom zdravlju dok se nama ili našim bližnjima ne dogodi nešto. Neka vam ovo bude podsjetnik da barem od ove godine pa nadalje sve skupa budemo pametnije, da brinemo o sebi kako bi na vrijeme mogli otkriti ako nešto nije u redu. Važno je educirati se o potencijalnim rizicima kojima možemo biti izložene ako nismo redovite u pregledima. Važno je znati kako se zaštititi", jasno je poručila Ella, apeliravši na sve koji nisu, da odrade važan pregled.

Podržala je Ella istupom Nacionalni preventivni program ranog otkrivanja raka vrata maternice. Iskoristila je tako svoj utjecaj na društvenim platformama u hvalevrijednu svrhu.

Ella Dvornik u strahu od potresa pobjegla u Istru: Tamo se uskoro i seli, a u vidu ima čak dvije kuće

Inače, Ella Dvornik ovih dana boravi u Istri, gdje je blizu pronalaska svog obiteljskog doma iz snova. Iako će kući trebati adaptacija, blogerica se navodno oduševila jednom kamenom kućom u Balama. No, nije definitivno odlučila, jer u igri je još jedna istarska nekretnina. Sa suprugom Charlesom i dvije njihove djevojčice, Ella planira nastaviti život u mirnoj Istri, koju i ona i njen partner obožavaju. Tijekom pandemije, a s dvije male curice u kući, blogerica se dodatno uvjerila u prednosti imanja s velikom okućnicom. Prostor je to na kojem bi se njihova živahna Balie Dee sa sestricom Lumi Wren mogla igrati cijele dane.

Linker
18. travanj 2024 12:57