Brižna glazbenica

Fanove oduševio potez Maje Šuput: Malog Blooma uči pravim vrijednostima

Otkako je postala mama naša najpopularnija pjevačica i zabavljačica svako malo dokazuje da misli i na druge roditelje i djecu. A velikodušnosti i brizi za ljude uči i svog sinčića Blooma.

Da se dobro dobrim vraća znamo svi, a te plemenite geste drži se i Maja Šuput. Uz sudjelovanje u brojnim humanitarnim projektima, popularna glazbenica redovito i uveseljava njezine pratitelje na društvenim mrežama. Tako je u ponedjeljak podijelila status koji je posebno obradovao "friške" roditelje. Maja je, naime, odlučila darovati odjeću njezinog Blooma, a riječ je o komadima za djecu do godine dana starosti.

'Dan za dobra djela je svaki dan pa će Bloom opet pokloniti svoju robicu. Nadam se da će doći u prave ruke (veličine 6 - 9 i 9 -12 mjeseci) i da ćemo nekoga obradovati. Pišite kome treba', napisala je Maja na Instagramu uz fotografiju njezinog sinčića.

Majin status izazvao je golemo zanimanje što nije nimalo čudno budući da je mali Bloom od rođenja modna zvijezda, a na količni odjeće bi mu pozavidjeli i ozbiljni stilisti.

Naravno, Majin profil od jučer je zatrpan porukama zainteresiranih roditelja kojima bi Bloomova odjeća dobro došla. No, javilo se i puno njih kojima robica ne treba, već su samo htjeli pohvaliti njezinu gestu. A pogotovo odgojne metode jer na ovaj način i svog sinčića uči pravim vrijednostima.

Podsjetimo, ovo nije prvi put kako Maja daruje njihove privatne stvari, a nedavno je odjeću poklonila poklonila i bebi iz Ukrajine. Tada joj u u slaganju paketa pomagao i Bloom.

"Odlučili smo se za jednu bebu iz Ukrajine, ima šest mjeseci i nalazi se u mjestu Grabovac kod Rakovice. Osobno sam kontaktirala načelnika i načelnik će sutra osobno doći u Zagreb pokupiti robu za tu bebu. Stavit ćemo, naravno, i nekakve igračke. Mislim da smo odabrali najbolje. Beba ima šest mjeseci i nema apsolutno ništa', Majina je poruka i podsjetnik svima da nikada ne smijemo zaboraviti na druge.

Čitajte i: KRALJICA STILSKOG VATROMETA MAJA ŠUPUT TATARINOV PRIVATNO SE ODIJEVA POTPUNO DRUGAČIJE: ‘DRUGA SAM ŽENA‘

Linker
19. travanj 2024 23:40