Sretna i zadovoljna

Fotografija koja ih je otkrila: Domenica s tajanstvenim dečkom Ivanom na posebnom slavlju

Nakon što je sudjelovala u showu Nove TV Ples sa zvijezdama u kojem je pokazala svoj drugi talent, popularna pjevačica priuštila si je ludo putovanje. Za naš web javila se po povratku iz Beča, a osim što nam je potvrdila da se u Austriji sjajno provela, progovorila je i o svom dečku Ivanu.

Kad je prije desetak dana Ples sa zvijezdama napustila Domenica Žuvela, mnogi su mislili kako će plavokosa pjevačica prvo malo predahnuti od napornih plesnih treninga. No, umjesto da se odmori, Domenica je nastavila istim žestokim tempom i s kolegicom Mijom Dimšić te spisateljicom Andreom Andrassy otišla u Beč. Doduše, djevojke su u austrijskoj prijestolnici bile samo par dana, no dovoljno da se odlično zabave i razvesele njihove pratitelje na društvenim mrežama.

"Top ste", " Izgledate poput Charliejevih anđela", "Prelijepe", samo su neki od oduševljenih komentara na osobnom Instagramu Domenice, koja nam se javila na povratku u Zagreb.

Poznata glazbenica priznala nam je da se u Beču odlično provela, a dotakla se i njezinog ljubavnog života o kojem svi bruje.

Sve je krenulo otkako je u jednoj od zadnjih emisija Plesa sa zvijezdama njezin plesni partner bio Vilibald Vuco, sin pjevača Siniše Vuce za kojeg su mnogi krivo pomislili da joj je dečko.

image

Domenicin dečko na Grašinoj momačkoj večeri s Dinom Rađom i košarkašem Leonom Radoševićem.

privatni album

Iako ne voli javno pričati o svom privatnom životu, Domenica je već dugo u stabilnoj vezi s odvjetnikom Ivanom Bačićem. S njim je bila i na vjenčanju Petra Graše i Hane Huljić, a Gloria.hr je dan uoči svadbe objavila njihovu fotografiju s Grašine momačke večeri u restoranu Privor u Žrnovnici pored Splita.

image

Domenica i Ivan vole privatnost, no ne skrivaju se.

privatni album

"Ne skrivamo se, no s druge strane od samog početka naše veze oboje smo se složili da je držimo samo za nas, koliko je to moguće", kazala nam je Domenica, koja nam je isto tako potvrdila i da su ona i Ivan sretni i zadovoljni kao prvog dana.

image

Par se zaljubio na Korčuli gdje su oboje odrasli.

Domenicin dečko također je s Korčule gdje su se njih dvoje i upoznali, a zajedno će tamo uživati i ovoga ljeta.

Čitajte i: KOMBINACIJA VJEŽBI: DOMENICA ŽUVELA OTKRILA NAM JE TAJNU SAVRŠENO RAVNOG TRBUHA O KOJEM SVI BRUJE

Linker
19. travanj 2024 15:40